Tilbud! New Balance 1400 V6 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

New Balance

New Balance 1400 V6 - Herre

880,00 kr

-220,00 kr

1 100,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


New Balance 1400 V6 er en super fed Race eller intervalsko, perfekt til alt fra korte intervalture til dine marathon konkurrencer.


Pasformen er med smal race fit i hæl og midtfod, medium bredde forfod.

Produkt information

Køn Herre
Brand New Balance
Løbestil Neutral
Brug Interval og Konkurence
Hældrop 10mm
Vægt 190 gram
Underlag Hårdt underlag og atletikbane
Bredde Normal
Information om skoen:

Den lave vægt i New Balance 1400 V6 skyldes en RevLite mellemsål, som er gennemgående i hele skoen. New Balance 1400 V6 er opdateret på nogle områder iforhold til tidligere versioner. Version 6 har fået en helt ny overdel i Engineered mesh som gør skoen lettee, samt giver bedre åndbarhed men som også mindsker irritation. Derudover har overdelen en FantomFit support omkring midtfoden, som giver en stabilitet selv på lidt længere ture.


Droppet er stadig 10mm drop og skoen er perfekt til de lange konkurrencer som halvmarathon og marathon. Bunden på skoen har fået bedre grib, som man kender der fra bla. New Balance Hanzo, dette gør at man står endnu bedre fast i sving osv.. 

New Balance RC 1400 V6 er god som supplement til din mængdetræningssko, den vil hjælpe dig til mere fart og give et hurtigere og dynamisk rul henover foden.

Teknologier:

RevLite er et revolutionerende materiale som er 30% lettere end almindeligt mellemsålmateriale men med samme affjedring og responsivitet. Materialet er populært i letvægtssko, Intervalsko og konkurrence løbesko fra New Balance, da du med RevLite får en let løbesko og samtidig en løbesko med god beskyttelse og støddæmpning.

En let og minituiøst udviklet overdel der tilpasser sig fodens form og dermed sikrer en suveræn pasform. Overdelen har ingen sygninger, der kan irritere foden under dine løbeture. FantomFit overdel er ekstrem åndbar så du kan skille dig af med overskudsvarme.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer