Tilbud! New Balance Fresh Foam Vongo V3 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance Fresh Foam Vongo V3 - Herre

799,00 kr

-501,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Let stabilitet
  • 4mm drop
  • Vægt 300 gram
  • Pasform: Medium bredde hæl og midtfod, smal forfod.
  • Perfekt som mængde træningssko. Mange bruger den til Halv/ og marathon løbesko.

New Balance Fresh Foam Vongo 3 er en løbesko til den løber der er neutral løber eller har brug for moderat pronation.

Information om skoen:

Man har i New Balance Fresh Foam Vongo V3 støbt hele mellemsålen i et stykke, med Dual Density på indersiden som sikre eminent støtte mod overpronation samt til løbere der er platfodet. Fresh Foam Vongo er med 3D screen print overdel som giver en endnu bedre åndbarhed. Overdelen er seemless uden syninger, for at begrænse irritation af foden, men ligeledes gør at du kan køre race i den til tri-stævner med hurtig skift uden at løbe i sokker. Den nye overdel giver mere støtte end tidligere versioner.

Fresh Foam mellemsålen som man også kender fra bla. New Balance top neutral løbesko, er udviklet udfra foden og kroppens biomekanik og giver en fantastisk stødabsorbering. New Balance Fresh Foam Vongo 4 mm drop, hvilket vil sige at den er ideel til midtfodsløberen. 

Udover at New Balance Fresh Foam Vongo er en yderst teknisk god løbesko, som samtidig også ser godt ud, hvilket gør at mange bruger den som fitness sko eller som hverdags sneak.

Teknologier:

Den klart blødeste og mest komfortable mellemsål fra New Balance der giver dig en luxuiøs følelse når du løber. Materialet er skabt i et stykke således du får et behageligt rul henover foden og næsten ikke mærker underlaget. Fresh Foam er slidstærkt og holder godt til lange løbeture samt løb på hårde underlagstyper, som asfalt, fortov og stampet grus.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer