Tilbud! Brooks Bedlam - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

Brooks

Brooks Bedlam - Herre

899,00 kr

-601,00 kr

1 500,00 kr inkl. moms

Ring og få lagerstatus: tlf. 20 68 77 77

STØRRELSEGUIDE


Brooks Bedlam er videreudviklingen af den nok mest stødabsorberende og responsive løbesko på markedet. Bedlam er en stabiludgave af den populære Brooks Levitate 2.  Med deres helt nye DNA AMP får du en fantastisk blød stødabsorbering der samtidig giver dig en suveræn returenergi i din afsæts fase. 

Er din størrelse udsolgt? Se Brooks Bedlam 2

Produkt information

Køn Herre
Brand Brooks
Løbestil Moderat Overpronation
Brug Daglig Træning
Hældrop 8mm
Vægt 317
Underlag Asfalt, fortov og grus
Bredde Normal
Information om skoen:

Brooks DNA AMP stødabsorbering er lavet af en special udviklet PU skum, som er indkapslet i en fastere TPU skum. Dette sikrer at energien ikke forsvinder ud til siderne, men returneres opad, hvilket giver markedets bedste returenergi.

Guidrails på indersiden sikre god stabilitet til dig der overpronere og nedsætter dermed belastningen i bla. knæ. Den nye strømpekonstruktion sikrer en endnu bedre og tætsiddende pasform, samt en ekstremt god åndbarhed.


Er du overpronations løber og ikke har prøvet en Brooks Bedlam løbesko, så anbefaler vi dig stærkt at prøve dem, du vil ikke blive skuffet. Brooks Bedlam er til løberen der ønsker en meget responsiv løbesko, der giver en super følelse og absorbering kilometer efter kilometer og som samtidig sikre dig den optimale stabilitet.

Brooks Bedlam er i samme katagori som bla. New Balance 860 V9 og Mizuno Wave Horizon 3


Brooks GuideRails
 er en mere naturlig og dynamisk støtte til løberen med overpronation.

Med Guiderails tager Brooks pronationsstøtte til et helt andet niveau end tidligere set i Brooks løbesko. Normalt er overpronations sko bygget om med en hård kile på indersiden for at bremse fodens bevægelse indad, hvilket skal siges er godt men kan også være hårdt for fod og knæ hvis støtten er kraftigere end man har brug for. 

Brooks har derfor udviklet GuideRails teknologien. Dette er en mere dynamisk form for støtte, der facilitere mere til fodens naturlige rul på foden og altså mere guider foden til en naturlig pronation, istedet for at låse fodens pronation. GuideRails er placeret i mellemsålen og ligger på begge sider af skoen, men som på almindelige overpronationssko, er den kraftigere på indersiden. Dette hjælper og guider foden til et naturligt rul samtidig med at den kraftigere Guiderail på indersiden modvirker overpronationen. Så ved i højere grad at assistere kroppens naturlige bevægemønster, får du en form for støtte der aflaster både knæ, hofte og nedre ryg.

GuideRails findes bl.a. også i modellerne Brooks Adrenalie GTS 19 og Brooks Ravenna 10

Brooks PlushFit overdel med den nyeste 3D Fit-Print teknologi for du en unik pasform som er blød, fleksibel og tætsiddende.
 Selvom om skoen sidder tæt til foden er der plads til både brede fødder og knyster.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer