Nedsat pris! Brooks Adrenaline GTS 19 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

Brooks

Brooks Adrenaline GTS 19 - Herre

899,00 kr

-401,00 kr

1 300,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Moderat/kraftig overpronation
  • Vægt 311 gram
  • Drop 12 mm
  • Mængdetræningssko
Brooks nyeste skud på stammen fra den velkendte model, Adrenaline GTS. Skoen henvender sig til løberen med kraftig overpronation, der har brug for god støtte, og ligeledes løberen der tenderer til at lande på hælen. Opdateringerne på den nye GTS 19 er Primært ny stødabsorberings teknologi DNA Loft, som gør skoen mere støddæmpende end nogensinde før.
Information om skoen:

Brooks Adrenaline GTS 19 kommer med en opdateret overdel i 3D fit print, som gør pasformen suveræn. Brooks GTS 19 har fået en ny teknologi som stabilisere foden endnu bedre, hvilket gør belastningen på bla. dine knæ mindre. De nye Guiderails som Brooks bruger til at stabilisere foden og sikre dig mod at overpronere er mere dynamiske og tilpasser sig bedre den enkelte løber end tidligere. Derfor er der nu endnu flere løbere der kan få glæde af denne meget populære overpronationssko.
 
Opsummerende er Brooks Adrenaline GTS 19 den perfekte sko til dig som ønsker en sko med maksimal støtte i hele skoen og som kan holde til dine mange træningskilometer. 

Brooks Adrenaline GTS 19 er i samme kategori som bla. New Balance 860 V9 og Mizuno Horizon 3.


Brooks GuideRails
 er en mere naturlig og dynamisk støtte til løberen med overpronation.

Med Guiderails tager Brooks pronationsstøtte til et helt andet niveau end tidligere set i Brooks løbesko. 
Normalt er overpronations sko bygget om med en hård kile på indersiden for at bremse fodens bevægelse indad, hvilket skal siges er godt men kan også være hårdt for fod og knæ hvis støtten er kraftigere end man har brug for. 

Brooks har derfor udviklet GuideRails teknologien. Dette er en mere dynamisk form for støtte, der facilitere mere til fodens naturlige rul på foden og altså mere guider foden til en naturlig pronation, istedet for at låse fodens pronation. GuideRails er placeret i mellemsålen og ligger på begge sider af skoen, men som på almindelige overpronationssko, er den kraftigere på indersiden. Dette hjælper og guider foden til et naturligt rul samtidig med at den kraftigere Guiderail på indersiden modvirker overpronationen. Så ved i højere grad at assistere kroppens naturlige bevægemønster, får du en form for støtte der aflaster både knæ, hofte og nedre ryg.

GuideRails findes bl.a. også i modellerne Brooks Ravenna 10 og Brooks Bedlam

Brooks PlushFit overdel med den nyeste 3D Fit-Print teknologi for du en unik pasform som er blød, fleksibel og tætsiddende.
 Selvom om skoen sidder tæt til foden er der plads til både brede fødder og knyster.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Sete varer