Tilbud! New Balance Fresh Foam Vongo 2 - Herre Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk butik i Aalborg
Kom og prøv varen

New Balance

New Balance Fresh Foam Vongo 2 - Herre

599,00 kr

-801,00 kr

1 400,00 kr inkl. moms

STØRRELSEGUIDE


Detaljer om skoen:

  • Neutral løbesko / let stabilitet
  • 4mm drop
  • Vægt 329 gram
  • Pasform: Medium bredde hæl og midtfod, smal forfod.
  • Perfekt som mængde træningssko. Mange bruger den til Halv/ og marathon løbesko.

 

New Balance Fresh Foam Vongo 2 er en perfekt sko til både den neutrale løber samt den løber der har brug for moderat pronation. Man har i denne løbesko støbt hele mellem sålen i et stykke, mne hvor man har hævet indersiden med 2mm, hvilket gør at man får noget pronationsstøtte, uden at skoen har en hård pronationskile på indersiden. Fresh Foam Vongo er med Engineered mesh som giver en endnu bedre åndbarhed. Overdelen er seemless uden syninger, for at begrænse irritation af foden, men ligeledes gør at du kan køre race i den til tri-stævner med hurtig skift uden at løbe i sokker.

Fresh Foam mellemsålen som man også kender fra bla. New Balance top neutral løbesko, er udviklet udfra foden og kroppens biomekanik og giver en fantastisk stødabsorbering. New Balance Fresh Foam Vongo 4 mm drop, hvilket vil sige at den er ideel til midtfodsløberen. 

Udover at New Balance Fresh Foam Vongo er en yderst teknisk god løbesko, som samtidig også ser godt ud, hvilket gør at mange bruger den som fitness sko eller som hverdags sneak.

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer