Nyhed PurePower Recovery Drink Bær/Citrus - 1 kg Forstør

Gratis fragt på alt
Alt sendes fragtfrit!

e-mærket webshop
Handel sikkert her

Fysisk Testlab i Aalborg
Få en løbestilsanalyse

PurePower

PurePower Recovery Drink Bær/Citrus - 1 kg

300,00 kr

STØRRELSEGUIDE


PurePower Recovery Drik med Bær/Citrus, er perfekt lige efter et hårdt træningspas eller konkurrence på mere end en times varighed. Recovery Drink har den optimale sammensætning af protein og hurtigoptagelige kulhydrater, så du hurtigt kan fylde kroppen op igen, og dermed fremme restitutions processen. Det høje indhold af mælkeprotein, som kroppen nemt kan nedbryde til aminosyrer, er med til at genopbygge dine muskelfibre og de hurtigoptagelige kulhydrater er med til at fylde dine depoter op igen, således du hurtigt er klar til igen at træne og yde maksimalt.

Alle PurePower´s produkter er produceret i Danmark under ordentlige forhold, så du sikrer at alle varer lever op til de høje krav for kosttilskud

Ingredienser:
Valleproteinkoncentrart & -isolat (Mælk), fruktose, isomaltulose, maltodextrin, aroma, trinatriumcitrart, surhedsregulerende middel: E 330 & E296, emulgator: sojalecithin, antiklumpningsmiddel: siliciumdioxid, konsistensmiddel: xanthangummi, farvestof: rødebedefarve, sødestoffer: surcralose & acesulfamkalium, farve carthamus koncentrat. 

Anvendelsesområder:
Til atleter umiddelbart efter endt træning for hurtigere restitution. Ved at indtage protein i kombination med kulhydrat sikres det, at der er aminosyrer tilgængelige til at påbegynde restitutionen, så snart træningen er slut, eller alternativt når du er på vej ned af skamlen efter en sejr. 

Brugsanvisning:
Recovery rystes let sammen med vand og indtages efter fysisk aktivitet. Opløs 60 gram pulver i 750 ml vand, hhv. 40 gram pulver i 500 ml vand. En strøgen 50 ml doseringsske/-bæger indeholder ca. 35 g Recovery.

Opbevaring:
Tørt og ikke for varmt

Produkt information

Brand PurePower

30 andre produkter i den samme kategori:

Sete varer