Returnering/Ombytning

Her hos Runners Lab er det nemt at returnere eller ombytte en vare. Vi har gjort det hele klar til dig og du skal bare smide det vedlagte returlabel på din pakke og aflevere den hos nærmeste GLS pakkeshop. 

Alle varer skal sendes retur til vores webshops lager, og kan IKKE afleveres i vores fysiske butik i Aalborg. Det er ligedes ikke muligt selv at aflevere ved vores webshops lager.

  
Priser for returnering (Gælder kun i Danmark):

      
Returnering/penge retur: 49,-

Ombytning til anden vare: GRATIS 
(Første ombytning er gratis, ønsker du at ombytte igen, betaler du selv for fragten til os)
   
Ved ombytning modtager du et gavekort på din mail med samme beløb som varen der ønskes ombyttes. 

Så kan du nemt gå ind og bestille den ønskede vare på www.runnerslab.dk.

    

Du har 90 dage til at returnere eller ombytte dine produkter. Alle varer skal sendes retur til vores webshopslager, og kan IKKE afleveres i vores fysiske butik i Aalborg. 

       
Husk at vedlægge dit ordrenummer samt om du ønsker ombytning eller refundering. 

        
Ved ombytning betaler vi fragten til dig igen, på dine nye varer.

      
Det er op til dig, om du vil bruge vores returlabel, eller benytte en anden forsendelsesmulighed. Benytter du en anden mulighed, end vores returlabel, bærer du selv risikoen for pakken.
   

Returordre sendt til pakkeshops afhentes ikke.
   
   
Returordre fra udlandet, står køber selv for.

  
Alle ordre skal sendes til:

Runners Lab
Nørholmsvej 147A
Bygning 4C-1
9000 Aalborg
    


Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Ved køb af elektronik som er indpakket i emballage, må ikke åbnes eller brydes.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.