Er du klar til Black Friday?

Er du på jagt efter gode Black Friday tilbud? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi er i fuld gang med at forberede vores Black Friday 2020 hos Runners Lab og du kan godt begynde at glæde dig til masser af gode tilbud på løbesko, løbetøj, løbeure, løbebriller osv.

Så uanset om du er interesseret i Black friday tilbud løbesko, Black friday tilbud løbetøj, Black Friday tilbud Triathlon tøj, Black Friday tilbud løbeure, så skal du holde godt øje med Runners Lab´s webshop og vores fysiske butikker.
Der vil bla. være tilbud på mærker som bla. New Balance løbesko, Brooks løbesko, Mizuno løbesko, Saucony løbesko, Nike, Odlo, Saysky, Oakley, Suunto, Kari Traa, 2XU, Inov8, Topo løbesko, Altra trailsko og Salomon.

Så klik allerede nu rundt på vores webshop og lav din egen liste med de ting du ønsker dig, så du er helt klar når alle de sorte tilbud bliver rullet ud!

Lidt om Historien bag Black Friday

Stort set alle kender i dag til shoppingdagen og tilbudsfesten ”Black Friday”, men lad os da lige runde selve baggrunden for konceptet og den sorte fredag generelt, der skyder julehandlen i gang.

Black Friday er – knap så overraskende – en amerikansk tradition, der falder dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving Day. Den vigtigste amerikanske højtid på året, hvor familie og venner samles om et fælles måltid med kalkun og tranebærsovs, og Thanksgiving ligger altid den fjerde torsdag i november. Og dagen efter, som vi i dag kender som ”sort fredag”, har i mange år været dagen, der har indledt årets store julehandel i USA.

Selve Black Friday er blevet forklaret på forskellige måder, hvorfor baggrunden for shoppingdagen er lidt uklar. Betegnelsen er imidlertid blevet sporet tilbage til 1960’ernes Philadelphia, hvor fredagen efter Thanksgiving er beskrevet som ekstra travl og med sort af mennesker ude i butikkerne. En anden forklaring er, at mange butikker bløder røde tal i regnskabet fra januar til november, men netop efter Thanksgiving begynder tallene at blive sorte igen.

Konceptet er oprindeligt startet hos de fysiske butikker i USA, og har siden bredt sig til Europa, heriblandt Danmark, hvor Black Friday mest af alt er en online begivenhed, hvor de bedste tilbud og største rabatter som udgangspunkt findes online.

Hvornår er det Black Friday?

I år løber Black Friday allerede af stablen fra fredag. 27 november kl 00.00 på vores webshop og i vores fysiske butik fra kl 8.30 til kl 21.00 d. 27november 2020.

Tilmeld nyhedsbrev og få Black Friday tilbuddene først!