RUNNERS LAB BUTIK I AALBORG

ADRESSE

URBANSGADE 26
9000 AALBORG

ÅBNINGSTIDER

MAN-FRE: Kl. 10.00 - 15.30
LØR: Kl. 10-14

KONTAKT BUTIKKEN

Tlf. 20 68 77 77
Mail. peter@runnerslab.dk

Få professionel og personlig vejledning

Vi står altid klar i vores fysiske butikker til at vejlede og rådgive dig om løbesko, tøj og udstyr.

Du vil få vejledning af vores kyndige og erfarne personale, der har et grundigt kendskab til biomekanik, træning, løbeteknik samt produktkendskab.

Så uanset om du er nybegynder eller mere erfaren løber, så er vi klar til at fortage en grundig løbestilsanalyse af dig, således du får det helt rigtige par løbesko.

Runners Lab Aalborg bliver bestyret af Peter Mousten. Du kan stille spørgsmål til Peter på peter@runnerslab.dk

PERSONALE

PETER MOUSTEN - Grundlægger og medejer

Motto: Løb er min medicine, hvad bruger du?
Peter løber hver dag og har løbet i over 20 år. Peter har gennemført flere ekstrem løb, 3 Ironman, over 60 marathonløb og en del cykelløb. Peter holder foredrag, hvor han fortæller og inspirerer andre til at dyrke mere motion. Du finder Peter i Runners Lab Aalborg eller som afløser i København.

Kasper Nielsen - Fysioterapeut og medejer

Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet med løb, træning og skader de sidste 11 år. Jeg brænder for det at rådgive om korrekt fodtøj, optimering af løbestil samt om hvordan du bedst undgår skader. Løb har altid været en del af mit liv så længe jeg husker tilbage. Jeg elsker at konkurrere og elsker at presse mig selv for at se hvor hutig jeg kan blive på forskellige distancer. Men løb er samtidig også en mental ting som kan give mig et frirum fra hverdagen og et sted hvor jeg kan få vendt og drejet ting som rumstere oppe i hovedet. Fang mig på chatten eller på mail, hvis du har brug for hjælp til nye løbesko, træning, skader osv.