RUNNERS LAB BUTIK I AALBORG

ADRESSE

URBANSGADE 26
9000 AALBORG

ÅBNINGSTIDER

MAN-FRE: Kl. 10-17.30
LØR: Kl. 10-14
SØN D. 17/12 KL. 11-15

KONTAKT BUTIKKEN

Tlf. 20 68 77 77
Mail. dorte@runnerslab.dk

Få professionel og personlig vejledning

Vi står altid klar i vores fysiske butikker til at vejlede og rådgive dig om løbesko, tøj og udstyr.

Du vil få vejledning af vores kyndige og erfarne personale, der har et grundigt kendskab til biomekanik, træning, løbeteknik samt produktkendskab.

Så uanset om du er nybegynder eller mere erfaren løber, så er vi klar til at fortage en grundig løbestilsanalyse af dig, således du får det helt rigtige par løbesko.

Runners Lab Aalborg bliver bestyret af Dorte Jensen. Du kan stille spørgsmål til Dorte på dorte@runnerslab.dk

PERSONALE

DORTE JENSEN

Dorte står for den daglige drift i Runners Lab Aalborg, hvor hun har været at finde de seneste 5 år. Oprindeligt er Dorte folkeskolelærer, men fylder nu sit liv udelukkende med løb - Dorte er ekspert i løbeglæde og i at finde de helt rigtige sko og udstyr til sine trofaste kunder i butikken i Urbansgade. Dorte løber dagligt og har flere marathons, halvmarathons og et hav af andre løb på cv’et. Dorte er desuden medejer af Runners Lab Aalborg.

EMILIE ULLAHAMMAR

Til daglig læser jeg medicin på AAU.
Når min næse ikke er begravet i bøgerne, så er det en passion for løb og træning i alle mulige afskygninger der giver energi til hverdagen.

ANJA CHRISTOFFERSEN

Anja Christoffersen, 25 år. Til hverdag læser jeg til fysioterapeut og er tilknyttet DGI-Huset Nordkraft som instruktør og derudover har jeg et lille løbehold jeg træner 2 gange i ugen. Selv har jeg løbet de sidste 10 år i hvert fald og deltager i de fleste løb jeg kan komme i nærheden af. Jeg har løbet et hav af 1/2 marathons og et par marathons. Jeg løber også meget trail og kører også MTB. I forlængelse af løb er der også tid til lidt triathlon, så der er fart på.

PETER MOUSTEN

Motto: Løb er min medicine, hvad bruger du?
Peter løber hver dag og har løbet i over 20 år. Peter har gennemført flere ekstrem løb, 3 Ironman, over 60 marathonløb og en del cykelløb. Peter holder foredrag, hvor han fortæller og inspirerer andre til at dyrke mere motion. Du finder Peter i Runners Lab Aalborg eller som afløser i København.

SABRINA BENTZON

Med en bachelor i idræt, er jeg nu igang med en tværfaglig kandidat i idræt og dansk. Jeg har en stor interesse for løb og styrketræning, men kan også godt lide at supplere min træning med landevejscykling og mountainbike. Når jeg ikke er begravet i bøgerne, eller ude og lufte løbeskoene, kan du finde mig i Runners Lab i Aalborg.

SE OGSÅ VORES BUTIK I KØBENHAVN