RUNNERS TESTLAB

ADRESSE
 

URBANSGADE 26
9000 AALBORG

ÅBNINGSTIDER
 

MAN-FRE: KL. 10.00-17.30
LØR: KL. 10.00-14.00

- Fysioterapeutisk løbestilsanalyse kan bookes her. BOOK TID HER.

KONTAKT BUTIKKEN
 

MAIL: INFO@RUNNERSLAB.DK
(Butikken kan kun kontaktes via. mail)
 

Få en professionel fysioterapeutisk løbestilsanalyse

 
Vi står altid klar i vores fysiske butik til at vejlede og rådgive dig om løbesko, tøj og udstyr.

Du vil få vejledning af vores kyndige og erfarne personale, der har et grundigt kendskab til biomekanik, træning, løbeteknik samt produktkendskab. i vores nye Runners Testlab vil du blive mødt af en fysioterapeut der kan vejlede dig om alt lige fra nye løbesko til skader og træning.

Vores koncept er anderledes end en traditionel løbebutik, da vi primært har fokus på løbestilsanalysen og løbesko. Vi har i vores Testlab ikke et udvalg af tøj og accesories til løb, her drejer det sig om at bruge tid og energi på at finde den absolut bedste løbesko til dig, så du kan få et skadesfrit løberliv. Alle vores sko er testsko, hvilket betyder at vi bestiller dine nye løbesko direkte fra vores webshop i butikken og enten sender dem gratis til dig, eller du kan afhente dem dagen efter fra kl 12.00. Dette gøres for at ingen får en brugt sko med hjem og for at vi kan sikre at vi altid har størrelser på lager,
som vores kunder kan teste.

Derudover har vi lavet et tæt samarbejde med Fysiodanmark, så vi kan booke behandling til dig direkte fra butikken.

 
Så uanset om du er nybegynder eller mere erfaren løber, så er vi klar til at fortage en grundig løbestilsanalyse af dig, således du får det helt rigtige par løbesko.

Runners Testlab bliver bestyret af fysioterapeut Kenneth Spure Nielsen. Du kan stille spørgsmål til Kenneth på kenneth@runnerslab.dk

Vi glæder os til at se dig i Runners Testlab!

PERSONALE

 

Peter Mousten - Grundlægger og medejer

Motto: Løb er min medicin, hvad bruger du?
Efter at have boet og trænet i Colorado i 8 år kom jeg tilbage til Danmark, hvor jeg i 2006 startede det som der dengang hed Løbekompagniet. Senere lavede vi lidt om og er blevet til Runners Lab. Jeg har altid elsket at løbe og har i rigtig mange år deltaget i adskillige motionsløb og mere seriøse løb. Alt fra 5 km og mit længste på 320km. Min ekspertise ligger i min personlige erfaring fra mine mange løbeture rund omkring i hele verden. Jeg har løbet i stort set alle sko, løbet på næsten alle underlag og talt med rigtig mange forskellige løbere om løb og løbesko. Jeg elsker at teste nye teknologier i løbeskoene og har i 13 år testet løbere på løbebåndet i Urbansgade i Aalborg. Idag er det mig som står for indkøb og den personlige rådgivning som du finder på www.runnerslab.dk. Jeg er så taknemmelig for alle de loyale kunder som har hjulpet mig og stadig vælger Runners Lab som jeres foretrukkende løbespecialist. Dette gør at jeg fortsat kan leve af min helt store pasion som er LØB!

 

Kasper Nielsen - Fysioterapeut og medejer

Jeg er uddannet fysioterapeut og har arbejdet med løb, træning og skader de sidste 11 år. Jeg brænder for det at rådgive om korrekt fodtøj, optimering af løbestil samt om hvordan du bedst undgår skader. Løb har altid været en del af mit liv så længe jeg husker tilbage. Jeg elsker at konkurrere og elsker at presse mig selv for at se, hvor hutig jeg kan blive på forskellige distancer. Men løb er samtidig også en mental ting, som kan give mig et frirum fra hverdagen, og et sted hvor jeg kan få vendt og drejet ting, som rumstere oppe i hovedet.

     

Martin Olesen - Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2014 og har siden beskæftiget mig med behandling og skadeforebyggelse. I mit arbejde har jeg særligt specialiseret mig i skader som er relateret til hofte, knæ og fødder.

Passionen for løb har jeg opbygget gennem de seneste to år, og følelsen ved at opnå små personlige delmål motiverer mig til, at udfordre med selv endnu mere.

Glæden ved løb præger min hverdag i form af mentalt frirum og et energi boost.

Jeg er Nordjyde med stort N, og vil give dig ærlig og faglig rådgivning ud fra dine behov og løbestil. Sammen finder vi de rette løbesko til dig, således at du kan opnå de oplevelser du søger med løb. Vi ses i Runners Testlab!

      

Søren Sloth - Fysioterapeut

Jeg er uddannet fysioterapeut og læser idag kandidatuddannelsen i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Aalborg Universitet. Jeg er utrolig interesseret i mennesket og dets evner, herunder træning, skader og performance. Jeg startede selv min løbekarriere maj 2019 og jeg har efterfølgende udvidet med svømning og cykling.
For mig er det vigtigt at din kommende løbesko passer dig og dine mål, hvilket jeg vil gøre mit bedste for at opnå. Kom endelig forbi Runners Testlab til en snak om løb, løbesko, skader, forebyggende træning mm.