RUNNERS LAB BUTIK I KØBENHAVN

ADRESSE

TRIANGLEN 3
2100 KØBENHAVN Ø

ÅBNINGSTIDER

MAN-TORS: Kl. 10-18
FRE: 10.00-14.00
LØR: Kl. 10-14

KONTAKT BUTIKKEN

Tlf. 35 42 42 30
Mail. kasper@runnerslab.dk

Få professionel og personlig vejledning

Vi står altid klar i vores fysiske butikker til at vejlede og rådgive dig om løbesko, tøj og udstyr.

Du vil få vejledning af vores kyndige og erfarne personale, der har et grundigt kendskab til biomekanik, træning, løbeteknik samt produktkendskab.

Så uanset om du er nybegynder eller mere erfaren løber, så er vi klar til at fortage en grundig løbestilsanalyse af dig, således du får det helt rigtige par løbesko.

Runners Lab København bliver bestyret af Fysioterapeut Kasper Nielsen. Du kan stille spørgsmål til Kasper på kasper@runnerslab.dk

PERSONALE

KASPER NIELSEN

Kasper er uddannet fysioterapeut og løbetræner. Kasper har mere end 12 års erfaring med salg samt rådgivning af løbesko, skader og træning. Kasper brænder for løb og har løbet en del både maraton og halvmaratons.

EMIL DIEMAR

Emil Diemar er fysioterapeut studerende og uddannet idrætslærer. Emil har dyrket triatlon siden 2013, hvor han har deltaget i flere hele og halve ironman.

JAKOB

Er uddannet fysioterapeut fra Købehavn i 2008 og har der udover en Master i Fysioterapi fra Lund's Universitet. Han har arbejdet med løbere siden Runners Lab´s begyndelse. Jakob har arbejdet med forskellige typer af eliteidrætsudøvere og er på nuværende tidspunkt fysioterapeut i Brøndby IF samtidig med Runners Lab. Jakob er er at finde i Runners Lab København.

INGRID

Jeg er fra Norge og læser på medicinstudiet i København. Jeg kan godt lide både løb og styrketræning, men det aller bedste er at udforske nye steder om det så er på løbetur eller på cykel. Når jeg ikke er på opdagelse i byen eller på læsesalen er jeg at finde i Runners Lab København.

Christoffer

Jeg er i gang med at uddanne mig til fysioterapeut på Metropol. I 2014 genneførte jeg mit første triathlonstævne og har holdt ved sporten siden da. Jeg kom i august 2015 gennem min første hele Ironman og runder snart den 10. halve jernmand. Når ikke jeg står bag disken i Runners Lab, er jeg at finde på landevejene eller i skoven på cykel eller med løbeskoene på.

Anne Katrine

Anne Katrine er ved at uddanne sig som fysioterapeut og har derfor en god viden og løbestil og løbeskader samt træning. Anne Katrine er at finde i Runners Lab København primært eftermiddage og lørdage.

SE OGSÅ VORES BUTIK I AALBORG