Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Filter
Tridragter og triathlon tøj med og uden kompression til kvinder

Triathlondragter og -tøj er udviklet med henblik på at forbedre din performance under alle discipliner. Med en yderst tætsiddende pasform og materialer med hurtigtørrende og temperaturregulerende egenskaber, er du klar til at yde dit bedste til både træning og konkurrence. Se vores udvalg af tridragter og andet tøj til triathlon til kvinder her:

 • -40%

  SAYSKY 

  Saysky Nighthawk Aero Suit 4.0 er den 4. generation af den meget populære triathlon dragt fra danske saysky. Her går du ikke på komprommis med hverken design eller kvallitet. På løbeturen er denne dragt perfekt og giver ingen skavmærker eller gener. Pasformen er perfekt og den yderst svedtransporterende polyester gør at dragten tørrer super hurtigt efter...

    1 080,00 kr
  1 800,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -40%

  SAYSKY 

  Saysky Falcon Aero Suit 4.0 er den 4. generation af den meget populære triathlon dragt fra danske saysky. Her går du ikke på komprommis med hverken design eller kvallitet. På løbeturen er denne dragt perfekt og giver ingen skavmærker eller gener. Pasformen er perfekt og den yderst svedtransporterende polyester gør at dragten tørrer super hurtigt efter...

    1 080,00 kr
  1 800,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -40%

  Fusion 

  Denne triathlon dragt er i et nyt cool design og med ærmer i modsætning til Fusions multisport suit. Fusion Speed Suit er super aerodynamisk, grundet det helt tætte fit. Speed Suit har kompression i hele dragten, hvilket er med til at øge blodcirkulationen og mindske muskelrystelser under træning og konkurrence. Dragten er blevet lavet med det nye...

    960,00 kr
  1 600,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -60%

  Fusion 

  Let top specielt udviklet til de krav triatleten stiller til sit tøj. Toppen er lavet i det kølende og komprimerende LYCRA® POWERT A materiale, der nedsætter muskeltrætheden ved at nedsætte vibrationerne i muskulaturen. Toppen er udstyret med to tætsluttende lommer på ryggen til diverse udstyr. Fusion Tri Power Tight Pocket Vers passer perfekt til denne...

    200,00 kr
  500,00 kr
  Sale!
Viser 1 - 4 af 4

Triathlontøj og -dragter til kvinder fra Fusion og Saysky

Det er individuelt, om man foretrækker tridragter eller todelte sæt, men under konkurrencer giver de multifunktionelle dragter en fordel i skiftezonerne.

Triathlondragter er nemlig tilpasset alle discipliner, så du undgår skift og kan yde optimalt under både løb, svømning og cykling.

Fusions tridragter til kvinder er blandt markedets mest populære. Brandet leverer nemlig triathlontøj med fuld kompression, så blodcirkulationen øges, og musklerne støttes bedst muligt undervejs. Dertil kommer Fusion-dragternes enestående svømmekvaliteter og aerodynamiske egenskaber.

Det samme gælder for Sayskys triathlon-kollektioner. Også her er der fokus på at levere tøj, der opfylder krav til alle tre discipliner på samme tid, og samtidig mindske gener fra syninger og kanter. Du finder alle vores Saysky triathlondragter til damer her.

Hurtigtørrende tridragter til svømning

Som triatlet udsættes kroppen for forskellige belastninger. Alle muskelgrupper er i spil, og hele kroppen påvirkes af både kropsvarme og kulde fra vandet og luften. Derfor er det også essentielt, at dit triathlon tøj er i stand til at holde kropstemperaturen balanceret. 

Som udgangspunkt skal tøjet være yderst svedtransporterende, så sveden ledes væk fra kroppen, og du holdes tør under løb og cykling. Dertil skal materialet være hurtigtørrende, så du ikke tynges af vandophobning og kulde fra svømmeturen.

Pasform er afgørende for valg af triathlontøj til kvinder

Når materialer, egenskaber og kvaliteter er på plads, bør pasformen være det endelige pejlemærke. Dragten eller tøjet skal slutte så tæt til kroppen som muligt, uden at du går på kompromis med komfort og bevægelsesfrihed.

Fleksibiliteten er en forudsætning for din performance, og når du køber tridragter eller triathlontøj fra Fusion, Saysky eller en af vores andre mærker, er du altid sikret høj kvalitet. 

Er du i tvivl om hvilken model, der bedst opfylder dine krav og behov, står vi altid klar med kyndige råd og vejledning.