Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Materiale
Filter
Undgå friktion med løbeundertøj og løbeunderbukser til mænd

Som løber og aktiv sportsudøver er komfort altid første prioritet. Dit løbeundertøj skal være så komfortabelt, blødt og behageligt som muligt, så det ikke generer eller giver slidsår under træning. Se vores udvalg af professionelt løbeundertøj til mænd i topkvalitet her:

 • -25%

  Bula 

  Baselayer af 100% merinould, som er blød og strækbar. Den har et tætsiddende fit og holder dig varm, også selv hvis det er vådt.Merinould er temperaturregulerende og reducerer lugten fra tøjetKan med fordel parres med Bula Attitude Merino Wool Crew

    411,75 kr
  549,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  Bula 

  Boksershorts i 4-vejs stretch med flade sømme der ikke generer, med et elastisk bånd i taljen.Materiale: 95% bomuld og 5% elastan

    299,00 kr
 • -20%

  CEP 

  CEP Active+ Base Shorts er en suveræn løbeunderbuks med fuld kompression. CEP Base shorts er ideelle til at have indenuder dine løbeshorts eller tights, for at sikre bedre blodcirkulation og mindske muskelrystelser når du løber. De er med til at holde dine ben friske og restitueret både under og efter træning, hvilket også nedsætter din skadesrisiko. CEP...

    360,00 kr
  450,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  Nike 

  Nike Pro tights er den perfekte underbuks til løb og træning. Sidder suverænt på med flade sygninger således de ikke skaber nogen form for friktion under din træning. De er 100% svedtranspotrende så bliver ikke våde og tunge under træning. Nike Pro Tights er ideelle til at have indenunder dine løbetights eller shorts for at mindske irritation. 

    160,00 kr
  200,00 kr
  Nedsat pris!
Viser 1 - 4 af 4

Boxershorts og undertøj til løb med og uden kompression

Løber du meget, eller træner du ofte ved høj intensitet, kan du drage fordel af et par af CEP’s løbeunderbukser med fuld kompression. Anvend dem under dine shorts eller løbetights, så underbuksernes kompressionsegenskaber øger blodcirkulationen og mindsker muskelrystelserne under dit løb. 

For at undgå friktion, slidsår og generelle gener fra dit løbeundertøj, er det vigtigt, at du vælger efter pasform, materialer og ikke mindst måden, hvorpå syningerne er lavet. 

Alle løbeunderbukser til mænd her på siden er lavet med flade syninger, så du er sikret en behagelig og fleksibel oplevelse under dit træningspas.

Nike løbeundertøj og løbeunderbukser med tight fit til mænd

Nike er en populær leverandør af løbeundertøj til mænd, og særligt deres Nike Pro Underwear Tight anses som den perfekte underbuks til løb og træning. 

Det tætsiddende design og svedtransporterende materiale sidder suverænt til kroppen, og med flade syninger undgår du ubehagelig friktion under træning.

Dertil giver gør den stramme pasform det let at have underbukserne på under et par af vores
løbetights og kompressionstights til mænd.

Lange løbeunderbukser og varmt løbeundertøj til vinter i merinould 

Uanset om skiferien venter lige om hjørnet, eller om du skal løbe din sædvanlige rute i kolde temperaturer, så er løbeundertøj i uld en effektiv varmekilde. 

Uld og merinould har nemlig naturlige, varmeregulerende egenskaber. Det betyder, at din kropstemperatur holdes i balance, så du undgår både hurtig nedkøling og varmeophobning under løb og træning.

Se vores udvalg af varme baselayers og mellemlag til mænd, hvis du er på udkig efter hele sæt eller svedtransporterende overdele til træning og skiløb.