Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Materiale
Filter
Svedtransporterende løbe- og trænings t-shirts til herre

Optimér din træningsoplevelse med svedabsorberende t-shirts i let, åndbart og komfortabelt kvalitetsmateriale. Se vores udvalg og find din nye løbe t-shirt til mænd her:

 •  

  New Balance 

  En super let og åndbar løbe t-shirt til herre, perfekt til din træning og konkurrence. NB Ice teknologien sikrer at du ikke får det for varmt, mens den knittede metervarer giver gode svedtranspoterende egenskaber. Denne løbe tee er super stilfuld og vil passe ind i det flestes løbegarderober.

    299,00 kr
 • -20%

  New Balance 

  New Balance Impact Run løbe t-shirt til herre, er en fuld funktionel og behagelig løbe tee til træning.NB DRYx og NB ICEx sikrer suveræn svedtranspotation, samt hjælper dig med at køle kroppen ned på de varme dage. New Balance Impact Run tee er designet til at holde dig ventileret og tør.

    239,20 kr
  299,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  New Balance 

  New Balance Q Speed Fuel Jacquard tee til herre er en lækker løbe t-shirt til de varme dage. T-shirten er lavet i det ekstra åndbare Jaquard knit mesh materiale, som gør at du nemt kan skille dig af med varmen og sikrer endvidere at den ikke bliver våd og tung. NB ICEx er med til at køle kroppen ned, således du ikke får det for varmt under træning eller...

    299,00 kr
 •  

  Bula 

  Pacific Solid Merino Wool Tee fra Bula er en let t-shirt i merinould med løs pasform. Stoffet er en blanding af merinould og tekniske polyester fibre, en kombination der giver dig et fugttransporterende og hurtigtørrende stof med god åndbarhed. Den ekstra fine merinould regulere efter din kropstemperatur og lader kroppen ånde, så du undgår at blive for...

    399,00 kr
 • -20%

  Brooks 

  T-shirt lavet af hurtigtørrende og svedtransporterende stof, holder dig tør på dine løbeture.

    279,20 kr
  349,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  Bonk Breaker 

  Lavet af et meget let og åndbart stof, der holder sved væk, så du holdes tør. En antimikrobiel finish hjælper med at holde lugt væk fra toppen.

    319,20 kr
  399,00 kr
  Nedsat pris!
 • -25%

  Bula 

  Let og behagelig t-shirt i fin merinould blandet med polyester, der gør materialet ekstra holdbart. Uldblandingen gør t-shirten til et alsidigt stykke tøj. Ulden gør t-shirten fugttransporterende og temperaturregulerende. T-shirten er åndbar og tørrer hurtigt. God som baselayer eller hverdags t-shirt.

    299,25 kr
  399,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -40%

  Compresssport 

  Compressport Trail Runneng SS Tee er helt fantastisk til de længere løbeture i skoven, i bjergene eller på vejen. Pasformen er i top og så er materialet yderst svedtransporterende.

    360,00 kr
  600,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -30%

  SAYSKY 

  Saysky Unbounded Pace Tee er en lækker løbetrøje fra Saysky. Trøjen er lavet i et meget lækkert materiale af polyester og spandex for at give det fleksibilitet. Unbounded Pace tee er meget blød og let. Den er tight i fittet, for bedre at kunne transpotere sveden væk og dermed holde dig tør. Modellen er unisex. Perfekt løbetrøje til de kølige...

    280,00 kr
  400,00 kr
  Sale!
 • -20%

  Salomon 

  Salomon Agile Tranning Tee er en let og yderst åndbar tee, der egner sig godt til løb, træning mv. Materialet er hurtigttørrende, der er med til at give en høj komfort gennem hele din træning. 

    200,00 kr
  250,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  SAYSKY 

  Saysky Workout Tee er en virkelig lækker trænings- og løbe t-shirt. Den har en god pasform, der passer godt til langt de fleste. Den egner sig godt til de varme sommerdage, da den er super let og materialet er yderst åndbart.Den egner sig også godt til, når det bliver lidt koldere vejr, at have inden under en løbevest eller løbejakke.  Denne tee er en...

    279,00 kr
  349,00 kr
  Nedsat pris!
 • -30%

  SAYSKY 

  Lækker sommer nyhed fra Saysky.Denne t-shirt er let og lækker. Den er lavet i polyester, der gør at den er yderst åndbar og svedtransporterende, så den holder dig tør, selv på de lange løbeture.  Den er designet med et lidt længere rygstykke, der gør at den sidder godt! Ønsker du det fedeste sommersæt, så se også Saysky Fast Pace Shorts.

    258,30 kr
  369,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -30%

  SAYSKY 

  Er du vild med fedt design samt kvalitet og funktion i top klasse? Så er er Sayskys Combat Tee, lige noget for dig! Denne t-shirt er lavet i 100% polyester, der gør at den er let og åndbar samt yderst svedtransporterende.  T-shirten er designet med et længere rygstykke der er med til at give den mest optimale komfort - også på de lange løbeture.  Det...

    258,30 kr
  369,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -40%

  SAYSKY 

  Er du vild med fedt design samt kvalitet og funktion i top klasse? Så er er Sayskys Combat Tee, lige noget for dig! Denne t-shirt er lavet i 100% polyester, der gør at den er let og åndbar samt yderst svedtransporterende.  T-shirten er designet med et længere rygstykke der er med til at give den mest optimale komfort - også på de lange løbeture.  Det...

    221,40 kr
  369,00 kr
  Sale!
 • -30%

  SAYSKY 

  Saysky Universe Combat Tee - en ny og lækker løbe tee fra Saysky. T-shirten er lavet i et super let og svedtranspoterende materiale, perfekt til højintensitets træning. Det prikkede mønster giver et super fedt look.

    259,00 kr
  370,00 kr
  Nedsat pris!
 • -30%

  SAYSKY 

  Saysky Track Street Combat Tee - er en af de fedeste løbe t-shirt´s på markedet. Med associationer til atletikkens ovale løbebane, er denne tee ideel at iføre sig når du skal gennemføre dinne hårde intervaller. Saysky Track Street Tee er lavet i et super let og svedtranspoterende materiale, perfekt til højintensitets træning. Alt i alt en løbetee i super...

    245,00 kr
  350,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  Salomon 

  Lækker t-shirt fra Salomon, der er designet med sømløs torso for, at undgå irritation under træning og dermed optimere den komfortable oplevelse. Den er lavet i et hurtigt tørrende og svedtransporterende materiale, der gør at den kan bruges til alt fra gå-/cykelture til den mere højintense tæning.

    319,20 kr
  399,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  Salomon 

  Salomon har designet denne lækre t-shirt med en løs/åben hals, så den føles let at have på og samtidig minimere irritation ved ellers tætsiddende kraver. Den er lavet i et letvægts materiale der tørrer ekstra hurtigt og hjælper dig med at transportere sveden væk fra kroppen.T-shirten er lavet i et 'Salomon fit', der gør, at den bevæger sig med dig, og...

    319,20 kr
  399,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -30%

  SAYSKY 

  Saysky Falcon Combat Tee - din gode ven til konkurrencer eller træningen i sommervarmen. Saysky Falcon Combat Tee er meget let og er lavet i 100% polyester, hvilket gør den meget svedtransporterende. Fittet er tæt for at undgå den blafrer. Denne udgave er en unisex model der passer perfekt til både herre og damer. 

    258,30 kr
  369,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -25%

  New Balance 

  New Balance Printed Impact Runnin Tee er den ultimative løbe og trænings t-shirt. NB DRYx Premium er den nyeste svedtranspoterende metervarer fra New Balance, som sikrer at du får transpoteret sveder væk fra huden og gør at t-shirten ikke bliver tung og våd. NB ICEx teknologien sørger for at du ikke overopheder men holder en god og stabil...

    225,00 kr
  300,00 kr
  Sale!
 • -20%

  Salomon 

  Salomon Agile SS Tee er en af de mest funktionelle løbe t-shirts på markedet. T-shirten er ultra let og lavet i 100% åndbart polyester, med ekstra mesh paneler under armene for ekstra ventilation.

    240,00 kr
  300,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  Odlo 

  Odlo Cubic Lights særlige strikkede konstruktion gør den velegnet til regulering af kroptemperatur hele året rundt. Odlo Cubic Light t-shirten giver bevægelsesfrihed og ultimativ komfort takket være dens høje elasticitet og kropsnære fit. Samtidigt har Odlo Cubic lugt-forbyggende effekt i materialet. Brug den både som baselayer og som alm. løbe t-shirt.

    199,00 kr
  350,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  SAYSKY 

  Saysky Blaze SS Light Tee - en ny og lækker løbe tee fra Saysky. T-shirten er lavet i et super let og svedtranspoterende materiale, perfekt til højintensitets træning. Alt i alt en løbe t-shirt i super kvalitet og med et enkelt og klassisk udtryk. Fuldend det lækre look med et par Saysky Pace shorts eller Sasyky 2IN1 shorts.

    299,00 kr
  350,00 kr
  Nedsat pris!
Viser 1 - 23 af 23

Behagelige og tætsiddende t-shirts til træning

En god trænings t shirt er både åndbar og svedtransporterende, så din overkrop holdes tør og ventileret under hele træningen. Det er individuelt, om man er til tight eller loose fit, og om man vil bruge sin t-shirt til træning, løb eller hverdagsbrug. Fordelene ved en tætsiddende shirt er, at svenden hurtigt transporteres væk fra kroppen, samtidig med at du undgår ubehagelig friktion mod brystet.

Fede trænings t-shirts med forskellige fit og funktioner til den aktive sportsudøver

Er du en meget aktiv sportsudøver, er der naturligvis nogle funktioner og egenskaber, samt krav til pasform og vægt på din løbetee, der kan have betydning for din performance, din komfort og generelle oplevelse. Det samme gælder materialet, hvor polyester med sin åndbarhed og evner til at transportere perspiration fra kroppen kan være et oplagt valg.

Mængden af meshpaneler er afgørende for ventilationen, og særligt med løsere trænings t-shirts banes vejen for øget luftcirkulation til kroppen, hvilket især kan være at foretrække, når man løber under lunere forhold.

Hos os er alle vores sports t-shirts, løbetights og løbesko til herre udvalgt efter deres professionelle kvalitet og egenskaber, der giver optimale forudsætninger for dig som løber og sportsudøver.