Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Filter
Gode løbetights og kompressionstights til mænd

Med et par gode løbetights får du det bedste ud af løbeturen. Tights til mænd giver nemlig fleksibilitet og fri bevægelighed, samtidig med at man ikke bremses af vindmodstand. Optimér din løbeoplevelse og find dine nye kvalitetstights her:

 • -20%

  Brooks 

  Semi-komprimeret pasform med stretch, god støtte og giver mulighed for maksimal bevægelse. Har to lommer i siderne, så du kan have kort og nøgler med på løbeturen. En hel ny flad linning i taljen med justerbar snor i, giver en behagelig og god pasform.

    479,20 kr
  599,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  2XU 

  2XU MCS Run Compression Tight er lavet i et kraftigt gradueret kompressionsmateriale kombineret med det revolutionerende MCS (Muscle Containment Stamping) støttesystem. På indersiden af denne tights har 2XU udviklet et system for målrettet og kraftig kompression med et ekstra mønster som følger kernemuskulaturen, sener og nervegrupperne på forsiden af lår...

    799,20 kr
  999,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  New Balance 

  New Balance Speed Crew Track Pant er den perfekte buks til dig der ønsker en tætsiddende tight til at træne eller løbe i. Track Pant fra New Balance er også super populær som en afslappet og sporty hverdagsbuks som bla. også kan bruges til at trække over dit løbetøj til og fra træning. Materialet er 100% funktionelt og er lavet i det unikke NB DRY, der...

    479,20 kr
  599,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  Salomon 

  Salomon Trail Runner Windstopper tight er absolut en af de bedste løbetights til efterår/vintersæsonen. Den unikke vindmembran sikrer at du ikke bliver kold foran på lår og skinneben. Men selvom denne løbetight har en vindtæt front er den stadig meget elastisk, således den sidder super godt under løb.Salomon Trail Runner Tight har en god lang lynlås ved...

    640,00 kr
  800,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -30%

  SAYSKY 

  Saysky Camo Zip Trackster er en løbebuks til enhver lejlighed. Disse bukser egner sig både godt til at løbe i eller som overtrækningsbuks, men de egner sig også godt som afslapningsbuks, da de er lavet i et yderst blødt materiale. Bukserne er designet med en smal pasform fra knæene og ned til ankelerne. Bukserne er en del af Sayskys AW 2020 - Drop 3.Se...

    595,00 kr
  850,00 kr
  Sale!
 • -20%

  2XU 

  2XU Refresh Recovery tights til mænd, er de perfekte kompressions tights til træning og restitution. Disse tights er designet til at give en gradvis kompression, hvilket er med til at stabilisere musklerne, som er med til at øge blodcirkulationen. Materialet er let, åndbart og yderst svedtransporterende.Den ultimative tights til dig der ønsker en hurtig...

    679,20 kr
  849,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  New Balance 

  New Balance Printed Accelerate Tight er en super fed og funktionel løbetigts i NB DRY svedtranspoterende materiale. New Balance Accelerate Tight har gode reflekser så du kan blive set i mørket. Denne løbetights er en helårstight som både kan bruges efterår, forår og sommer til din daglige træningsture. Designet er enkelt og cool og passer til det meste...

    360,00 kr
  450,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -40%

  CW-X 

  Optimer din træning med CW-X Stabilyx Ventilator 3/4 kompressions Tight. Denne præstationsforbedrende tight justere muskler og ledbånd for øget stabilisering under højintensitets/udholdenhedssport, hvilket forbedre effektiviteten og ydeevnen.

    419,40 kr
  699,00 kr
  Sale!
 • -20%

  SAYSKY 

  Saysky Trackster 2.0 er en opdateret version af den super komfortable sweatpant. Trackster Pant er syet i atletisk pasform, der gør at de er tætsiddende for neden og stadigvæk loose i fitted. Elastikken i livet er opdateret så den sidder super godt og ikke rotere. Trackster Pant er fremstillet af 100% polyester hvilket gør at de er super åndbar og...

    640,00 kr
  800,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
   

  2XU 

  2XU Power Recovery Compression Tight er for dig der træner meget og som har brug for hurtig restitution. Med Recovery tight fra 2XU får du maksimal kompression således at du aktivere din venepumpe også i hvile, hvilket gør at du restituere hurtigere. Kan både bruges til løb og som ren restitutions tight.

    879,00 kr
  1 099,00 kr
  Sale!
Viser 1 - 10 af 10

Tights giver maximal komfort og fleksibilitet under hvert løb 

Lad dig ikke snyde af de stramme, tætsiddende løbetights til mænd. Trods den kropsnære pasform, er tights særdeles behagelige og komfortable at have på, samtidig med at de giver fleksibilitet og bevægelsesfrihed under løb og træning. 

Løbetights er i sig selv med til at mindske vindmodstanden, og når først de kombineres med en vindtæt overdel og de rette løbesko, opnår du maksimalt energiudbytte under hvert løbepas.

Typisk er løbetights lavet i et let, strækbart og svedtransporterende materiale med gode ventilationsegenskaber, der regulerer kropstemperaturen optimalt. Skal du løbe i et koldere klima eller udenfor om vinteren herhjemme, har vi selvfølgelig også løbetights til vinter i vores sortiment. Læs mere om de specifikke egenskaber under hvert produkt.

Træningstights til mænd fra de bedste løbemærker

Vi har fokus på, at vores udvalg af løbetøj og -sko giver de bedste forudsætninger under træning og løb, så du yder maksimalt, og så krop og fødder beskyttes bedst muligt.

I vores sortiment finder du derfor både løbetights fra 2XU og Salomon, samt Nike løbetights til mænd m.v. Når du klikker ind på et par, finder du al relevant information om, hvilke behov de afhjælper, samt til hvilken temperatur, træningstype og -hyppighed de egner sig bedst.

Er du i tvivl om, hvilke par, der bedst opfylder dine træningsbehov, står vores kyndige løbeeksperter altid klar med råd og vejledning.

Løbetights til herre med kompressionsegenskaber

Løbetights med kompression har mange fordele fordele, især ved hyppigt løb eller træning med høj intensitet, hvor musklerne presses til det yderste. Med gradvis eller maksimal kompression mod muskulaturen øges blodcirkulationen i benene, da trykket mod muskelgrupperne hjælper det venøse tilbageløb. I praksis betyder det, at blodet sendes tilbage til hjertet, så restitutionstiden forbedres, og genopbyggelsen af muskulaturen sker hurtigere.

Se hele vores øvrige udvalg af træningstøj og tilbehør til løb med kompression her.