Filtrer produkter

Køn
mere... mindre
Størrelse
Brands
Farve
Funktion
mere... mindre
Pris
185 kr 199 kr
Reflekser, lys og pandelamper

Når man løber i mørke er det utrolig vigtigt at du kan blive set af andre løbere, cyklister og billister. Der er efterhånden flere og flere løbere der kommer galt afsted i trafikken, derfor er man nød til at kunne ses. I Runners Lab har vi både det klassiske LED armbånd som lyser og LED løbevest med lys til både kvinder og mænd. Vi har også pandelampe til løb, fra. bl.a. Nathan. Vi har både nogle som mest er til at du kan blive set af andre men også nogle kraftigere som lyser så godt op at du kan løbe trailspor og køre mountainbike i mørke.


Husk du må aldrig gå ned på sikkerheden, selvom du kan se de andre trafikanter er det ikke sikkert de kan se dig! Så ifør dig en Løbevest med lys eller en løbevest med reflekser, så du undgår uheld på din løbetur.

 •  

   

  Shoe Clip led light.  Det gode ved dette led lys er synligheden som slår de fleste andre af denne tybe med en synlighed på over 750 meter. Det blå lys ses som en lang skygge fra løbeskoene og giver derfor øget sikkerhed i traffikken på de mørge løbeture. Det er rigtig næmt at skifte batteriet i produktet og levetiden er derfor rigtig lang.  Kan bruges...

  199,00 kr
 •  

   

  Lysspore fra Nathan Sættes hurtigt og sikkert på hælen af dine sko. Super let, så du ikke mærker den. Multi-indstillinger for høj synlighed og øget sikkerhedDen er vandtæt til brug i al slags vejr.

  185,00 kr
 •  

  Ultimate Performance 

  Ultimate Performance leverer her deres Flamborugh LED armband, som er et LED bånd til at sætte om armen. Det er lavet i fleksibelt materiale og følger derfor armens form. Det kommer i One size eftersom remmen reguleres af en elastisk velcrostrop. Hvis du træner i mørke, er dette uundværligt da det øger trafiksikkerheden.  Det har følgende egenskaber:...

  199,00 kr
Viser 1 - 3 af 3