Filtrer produkter

Køn
mere... mindre
Størrelse
Brands
Farve
Pris
99 kr 1400 kr
Løberygsække og Væskebælter

Der er stor forskel på at løbe med en almimdelig rygsæg og en løberygsæk. En løberygsæk sidder tæt til ryggen og er placeret højt på ryggen således der ikke bliver irritation nede ved hofteskålen. Løberygsække har mange justerbare spænde mulighed, hvillket gør at man kan få rygsækken til at sidde godt fast. Løberygsække har endvidere en masse gode lommer til mobiltelefon, nøgler, væskeblære og energi produkter. Vi har i Runners Lab både løberygsække til øb til og fra arbejde og til trail/ultraløb.


 •  

  Compresssport 

  Compressport Race Number Belt til dine konkurrencer. Plads til at sætte startnummeret fast samt elestik loops til dine energi geler.

  100,00 kr
 •  

  Salomon 

  Salomon Agile 250 Belt er en perfekt løsning til dig der gerne vil have lidt væske med på dine løbeture. Istedet for det traditionelle væske bælte med flere små flasker, får du her et fleksibelt, tætsiddende og stabilt bælte, med en 250 mm Salomon Softflask i. SMART Ajustment system sikre at bæltet kan justeres ind såldes at det passer til alle. Foran har...

  350,00 kr
 •  

  Salomon 

  Detaljer om rygsækken:Vægt: 297 gram Volumen: 15 liter Størrelse: 40x18x17 cm Unisex One Size Perfekt til trailløb, hiking og cykling PVC fri Føjte til Trailløb Væskeblære medfølger  Salomon Skin Pro 15 Set er en ultra let løberygsæk med væskeblære. Sensifit konstruktionen sikre fantastisk pasform og mange justerings muligheder. Den har ekstra...

  1 300,00 kr
 •  

  SPIbelt 

  SPIbelt Performance er en vandafvisende holder til din telefon eller andet. Denne model har en udvidet rumstørrelse der gør at selv de nye store smartphones som bla. Iphone 6 kan ligge der i, hvorefter der stadig vil være plads til feks. dine nøgler. Performance udgaven har også 4 gel lommer til dine lange løbeture.

  230,00 kr
 •  

  Salomon 

  Den perfekte løbevest til kortere og især længere distancer. Salomon ADV Skin S-Lab Hydro 12set har 2 x 500 ml softflasker på skulderstropperne så de er nemme at få fat på også i farten. Vesten har 2 mindere rum og et stort. Der medfølger et varmetæppe Volume: 12 LVægt: ca. 285 g Klargjort til væskeblære (medfølger ikke).

  1 400,00 kr
 •  

  Salomon 

  Salomon S-Lab Sense Ultra Set er designet til elite ultraløbere der har brug for at medbringe væske og energi, med så minimal vægt som muligt. Løbevesten er lavet i et utroligt blødt og åndbart materiale, som gør ekstremt komfortabel, selv hvis den er placeret direkte på huden. Vægt: 110 gram 2x 500 ml softflask medfølger Fløjte medfølger Masser af lommer...

  1 000,00 kr
 •  

  Salomon 

  Letvægts væskebælte med stretch bælte, velcro luk og en lille lomme til opbevaringVægt 150 gram Flasker: 2 stk med 200 Ml. 

  300,00 kr
 •  

  Salomon 

  Den perfekte løbevest til kortere og især længere distancer. Salomon ADV Skin S-Lab Hydro 5set har 2 x 500 ml softflasker på skulderstropperne så de er nemme at få fat på også i farten. Vesten har 2 mindere rum og et stort. Der medfølger et varmetæppe Volume: 5 LVægt: ca. 260 g Klargjort til væskeblære (medfølger ikke). 

  1 200,00 kr
 •  

  Salomon 

  Fleksibel 250 ml flaske, der komprimerer mens du drikker. Når flasken er tom kan kan den foldes sammen og lægges i en lomme. 

  150,00 kr
 •  

  Salomon 

  Fleksibel 250 ml flaske, der komprimerer mens du drikker. Når flasken er tom kan kan den foldes sammen og lægges i en lomme. 

  130,00 kr
 •  

  Salomon 

  Salomon Trail 20 er den perfekte løberygsæk til at løbe til og fra arbejde med. Vægten er lav og så sidder den eminemt på ryggen. Rygsækken rummer en volumen på 16 liter, hvilket er rigeligt som transport rygsæg. Airvent Agility giver tasken en god åndbarhed, samtidig med en stabil og behagelig rygkonstruktion der mindsker trykket på skuldrene. Trail 20...

  550,00 kr
 •  

  Fuelbelt 

  Fuelbelt Gel Ready er både et nummerbælte og et gelbælte med plads til 10 stk gels. Sidder utroligt godt og passer til alle.

  99,00 kr
Viser 1 - 12 af 12