Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Filter
Caps og Visor | Beskyt øjnene mod sol og sved |
I Runners Lab fører vi et bredt udvalg af kvalitets løbekasketter, løbe caps og løbe visor. Løbekasketter kan være med til at du undgår at få sved og sol i øjnene. Vi fører bla. Sayksy løbekasketter, Saysky caps, Saysky Visors, Nike løbe caps, Compresssport visors samt vores egne RL Technical Caps.
 • Nyhed
   

  Brooks 

  Brooks Propel Mesh Hat er en meget let løbekasket, som nemt leder varmen væk fra hovedet, således du ikke overopheder. Mesh DryLayer materialet, samt et indvendigt svedbånd, sikrer at kasketten tørrer hurtigt og at du ikke får sved ned i ansigtet. Løbekasketten kan nemt foldes sammen og puttes i lommen under din løbetur.Denne udgave er lavet i en synlig...

    299,00 kr
 • Nyhed
   

  Brooks 

  Lækker løbekasket fra Brooks.Den er lavet i let og hurtigttørrerende materiale, der også sikre en god svedtrasport og åndbarhed. Kasketten kan bruges under al slags vejr og er med dens flotte design også det godt bud på en hverdags cap.Har justerings mulighed i nakken.Se alle vores fede caps fra bl.a. New Balance, Ultimate Performance og Salomon.

    249,00 kr
 •  

  Johaug 

  Lækre elastik hårbånd fra Johaug.Perfekt til dig, der er træt af, at de små hår ikke bliver siddende i hestehalen under hele løbeturen. Indersiden af hårbåndet er beklædt med silicone, således det nemmere bliver siddende og ikke glider af hovedet. Kommer i en pak med 4 stk. i forskellige farver.Se alle de fede styles og andet tilbehør fra Johaug.

    129,00 kr
 •  

  Johaug 

  Flotte hårelastikker fra Johaug.Elastikkerne er uden et metal spænde, således at slidet på håret mindskes. Yderst lækre elastikker, der egner sig godt til både til det mere fine og det mere kraftige hår.Kommer i en pak med 8 elastikker i 4 forskellige farver.Se alle de fede styles og andet tilbehør fra Johaug.

    99,00 kr
 •  

  Salomon 

  Let og lækker løbekasket fra Salomon er designet i et åndbart materiale, der hurtigt tørrer og sikre en let og komfortabel følelse under løb. Denne cap er med mønster med refleks-effekt, der gør at mønsteret lyser op, hvis det rammes af lys i mørke. Dette gør den ideel til løb i vinterhalvåret eller om natten. 

    300,00 kr
 •  

  New Balance 

  Let og lækker løbekaset, lavet i et hurtigtørrende, yderst åndbart og svedtransporterende materiale. Her får du en cap, der beskytter mod solens stråler, uden at man føler ens hoved bliver overophedet. Kasketten kan justeres i nakkestykket, og kan derfor passe langt de fleste.

    150,00 kr
 •  

  Ultimate Direction 

  Ultimate Direction Anton Hat, er en teknisk Trucker cap, der sikrer dig maksimal åndbarhed. Du kan justere størrelsen via justeringsspændet bagpå. Anton cap er en hyldest til en af verdens bedste trailløbere Anton Kupicka. Den egner sig perfekt til løb i varme omgivelser hvor du har brug for beskyttelse fra solen.

    200,00 kr
 •  

  Ultimate Direction 

  Ultimate Direction The Steeze Cap, er en teknisk Trucker cap, der sikrer dig 360 graders meshpaneler for maksimal åndbarhed. Du kan justere størrelsen via justeringsspændet bagpå. The Steeze Cap er perfekt til løb i varme omgivelser hvor du har brug for beskyttelse fra solen.

    250,00 kr
 •  

  Ultimate Direction 

  Ultimate Direction The Classic Cap, er en let og åndbar løbekasket, i et super lækkert og moderigtigt design! Med meshpaneler bagpå sikrer du at varmer kan komme væk fra hovedet, således du ikke overopheder. The Classic Cap kan nemt justeres via en justerbar strop, som gør det nemt at at regulere størrelsen mens du løber. Reflekterende detaljer sikrer...

    250,00 kr
 • -20%

  SAYSKY 

    200,00 kr
  250,00 kr
  Nedsat pris!
 • -20%

  SAYSKY 

  SAYSKY Reverse Combat Cap er en vendbar kasket, der er perfekt egnet til løb, men også blot til de varme sommerdage. Kasketten er lavet i 100% polyester og er let samt svedafvisende.  På den ene side er Duck Camo og på den anden side Artic Dusk. UV Beskyttende Kan vaskes i vaskemaskine. Denne Cap er en del af Saysky AW2020 - Drop 3. Se også...

    200,00 kr
  250,00 kr
  Nedsat pris!
 •  

  SAYSKY 

  Lækkert svedpandebånd fra Saysky.  One Size.Se alle de fede nyheder fra Saysky her.

    99,00 kr
 •  

  SAYSKY 

  Saysky Trail Cap er en lækker let cap med sort mesh. Kasketten er meget åndbar og svedafvisende. 100% polyester.

    250,00 kr
 •  

  Salomon 

  Denne justerbare og letvægts løbekasket fra Salomon er designet i et åndbart materiale, der hurtigt tørrer og sikre en let og komfortabel følelse under løb. Den har åndbare paneler, der gør at du nemmere kommer af med overskudsvarme og samtidig har den en UPF50 overflade, der beskytter dig mod solen stråler.

    180,00 kr
 •  

  New Balance 

  New Balance Performance Cap er en fantastisk løbekasket, med kurvet skygge, indvendigt svedbånd, reflekterende logo og et justerbart lukkesystem bagpå. Pefekt til både løb, fitness og triathlon. 

    199,00 kr
 •  

  SAYSKY 

  Lækker og funktionel Visor til løb og triathlon fra SAYSKY. - Indvendig svedbånd- Justerbar lukkesystem- Blød skygge

    200,00 kr
 • TILBUD
  -20%

  SAYSKY 

  Saysky Reverse Blaze Cap er en vendbar og funktionel 5-panel løbekasket. Kasketten er 100% åndbar, UV beskyttende og ekstrem let.

    200,00 kr
  250,00 kr
  Sale!
Viser 1 - 17 af 17