Filtrer produkter

Brands
mere... mindre
Køn
Pris
kr kr
Filter
Funktionsdygtigt triathlon tøj og professionelle tridragter til mænd

Triathlon tøj og tridragter er udviklet og designet med henblik på at give dig de bedste forudsætninger under alle discipliner. Tøjets tætte pasform, lette materialer, svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber er alt sammen med til at forbedre din oplevelse og performance - både under konkurrence og til træning.


Se hele vores udvalg af toppe, dragter og tights, og bestil dit nye triathlon tøj til herre her:

 • -40%

  SAYSKY 

  Saysky Nighthawk Aero Suit 4.0 er den 4. generation af den meget populære triathlon dragt fra danske saysky. Her går du ikke på komprommis med hverken design eller kvallitet. På løbeturen er denne dragt perfekt og giver ingen skavmærker eller gener. Pasformen er perfekt og den yderst svedtransporterende polyester gør at dragten tørrer super hurtigt efter...

    1 080,00 kr
  1 800,00 kr
  Nedsat pris!
 • TILBUD
  -40%

  SAYSKY 

  Saysky Falcon Aero Suit 4.0 er den 4. generation af den meget populære triathlon dragt fra danske saysky. Her går du ikke på komprommis med hverken design eller kvallitet. På løbeturen er denne dragt perfekt og giver ingen skavmærker eller gener. Pasformen er perfekt og den yderst svedtransporterende polyester gør at dragten tørrer super hurtigt efter...

    1 080,00 kr
  1 800,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
   

  2XU 

  2XU Power Recovery Compression Tight er for dig der træner meget og som har brug for hurtig restitution. Med Recovery tight fra 2XU får du maksimal kompression således at du aktivere din venepumpe også i hvile, hvilket gør at du restituere hurtigere. Kan både bruges til løb og som ren restitutions tight.

    879,00 kr
  1 099,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -40%

  Fusion 

  Denne triathlon dragt er i et nyt cool design og med ærmer i modsætning til Fusions multisport suit. Fusion Speed Suit er super aerodynamisk, grundet det helt tætte fit. Speed Suit har kompression i hele dragten, hvilket er med til at øge blodcirkulationen og mindske muskelrystelser under træning og konkurrence. Dragten er blevet lavet med det nye...

    960,00 kr
  1 600,00 kr
  Sale!
 • TILBUD
  -60%

  Fusion 

  Let top specielt udviklet til de krav triatleten stiller til sit tøj. Toppen er lavet i det kølende og komprimerende LYCRA POWERT A materiale, der nedsætter muskeltrætheden ved at nedsætte vibrationerne i muskulaturen. Toppen er udstyret med to tætsluttende lommer på ryggen til diverse udstyr. Fusion Tri Power Tight Pocket Vers passer perfekt til denne top.

    200,00 kr
  500,00 kr
  Sale!
Viser 1 - 5 af 5

Professionelt tri tøj til herre med eller uden kompression

Både triathlon tights, toppe og tridragter til mænd fås med kompressionsegenskaber. Med kompression stabiliseres dine muskler, mens venepumperne aktiveres, og blodcirkulationen øges, således restitutionstiden forbedres.

Dette er især en fordel for dig, der dyrker triathlon på konkurrenceplan, og som ofte udsætter dine muskler for belastninger. Kompression kan anvendes både under og efter løb, og særligt disse triathlon tights med kompression er gode til at aktivere venepumperne under hvile.

Vælg det rette triathlon tøj ud fra pasform, materialer og egenskaber

Funktionsdygtighed går hånd i hånd med materialer og egenskaber, når du vælger triathlon tøj. Og som med alt andet sportstøj på markedet, er det vigtigt, at du aldrig går på kompromis med din komfort.

Som triatlet stilles der høje krav til udstyr og tøj, da disciplinerne forudsætter forskellige egenskaber. Hvor den tætte og aerodynamiske pasform er med til at forbedre din performance under løb og cykling, der er det lette og hurtigtørrende materiale vigtige kvaliteter i forbindelse med svømmeturen, så du ikke tynges af vand og fugt efterfølgende.

Nogen foretrækker at skifte tøj mellem disciplinerne og anvende våddragter i vandet. Men efterhånden er tridragter så veltilpassede, at de multifunktionelle dragter kan give din en fordel i skiftezonerne.

Køb populære tridragter og triathlon tøj til herre fra Fusion og andre kvalitetsmærker online

Dragter og tri tøj fra Fusion er blandt markedets mest populære. Dette skyldes blandt andet, at Fusion har formået at designe triathlon tøj til mænd, der opfylder krav og behov inden for alle tre discipliner.

F.eks. er Fusions Speed Suit tridragt til herre et godt eksempel på en gennemtænkt, multifunktionel dragt, hvor aerodynamik, kompression, design og materialer giver dig de bedste forudsætninger under træning og til konkurrence.

Du finder hele vores udvalg af triathlon tøj på siden her, og er du i tvivl om, hvilket brand eller hvilken model, der bedst matcher dine ønsker og behov, så står vi altid klar med gode råd og vejledning.