Brands

2XU

2XU er et Australsk mærke der specialisere sig i kompressionstøj til udholdenhedssport
Brands

Airex

Airex er et af verdens førende mærker inden for trænings- og terrapi måtter. Brandet stammer fra 1952 og er fra Schweiz. I starten af 1960’erne kom deres første måtte på markedet.
Brands

Altra

Altra er et populært amerikansk sportsmærke, der er særligt kendte for sine løbesko og trailsko til både herre og dame. Med et udtalt fokus på pasform og stødabsorbering, er Altras trail- og løbesko ideelle til dig, der løber langdistance på vejene, eller som træner i kuperet terræn.
Brands

Asics

Asics er et yderst populært mærke blandt løbere, og de karakteristiske striber på skoens side kan altid spottes blandt løbere i byens parker og gader. Asics som vi kender det, fik sit navn tilbage i 1977, og er siden da vokset sig til det verdensomspændende mærke, det er i dag. Asics popularitet blandt løbere og sportsudøvere skyldes bl.a. kvaliteten af deres løbesko. Og mange vælger Asics til, da de leverer kvalitetssko til flere forskellige løbestile og fodstillinger.
Brands

Brooks

Brooks er et anerkendt, amerikansk løbemærke, der producerer professionelt løbetøj og løbesko til mænd og kvinder. Brooks har eksisteret siden 1914, men har kun produceret løbesko siden 1970. Blandt de mest populære modeller finder du Brooks Ghost, Brooks Adrenaline og Brooks Glycerin
Brands

Bula

Bula er et Canadisk skisportsbrand, der producerer tilbehør og tøj til skisport, herunder bl.a. skiundertøj, huer, vanter og strømper i merinould. Det Montreal-baserede tøjbrand har eksisteret siden 1983 og blev startet af to amerikanske skientusiaster, der lod sig inspirere af øen Fiji, da de skulle finde på et navn til mærket. “Bula Bula” betyder nemlig “Goodlife, Health, and Happines” på Fiji.
Brands

Casall

Løbetøj og Sports BH´er til træning og løb
Brands

CEP

CEP er et af markedets førende leverandører af kompressionsstrømper og løbetøj med kompressionsegenskaber. Løbestrømper fra CEP fås bl.a. med gradueret kompression og ekstra støtte om achillessenen, hvilket gør dem perfekte til langdistanceløb og triathlon.
Brands

Compresssport

Compressport laver kompressionstøj og accesories til løb og triathlon
Brands

CW-X

CW-X er verdensførende mærke indenfor løbetights med muskelsupport. Ved hjælp af kenesioteknologi og kompression sikre CW-X maksimal muskel og ledsupport
Brands

Deuter

Deuter er leverandør af rygsække til løb, vandring, skiløb og hverdagsbrug
Brands

Doxa

Doxa er et dansk løbebrand, der designer og producere løbetøj med udgangspunkt i det skandinaviske. Over 20 års erfaring i løbebranchen.
Brands

Easy Mobile

Easy Mobile leverer trådløse headphones, der er ideelle til løb og træning. Easy Mobile sørger for holdbare høretelefoner med god lyd.
Brands

Feetures

Feetures er et familieejet firma der har mere end 30 års erfaring i at producere løbestrømper. De laver ekstremt funktionelle strømper og måde kunstof og merino uld. Alle deres strømper har livstidsgaranti
Brands

Formthotics

Formthotics producere indlægssåler til løb og træning. Sålerne minimere risikoen for skader hos løbere med lav svangbue, høj svangbue eller nedsunket forfod
Brands

Fusion

Fusion er et dansk højkvalitets sportsbrand med fokus på løb, cykling og triathlon
Brands

GATO

GATO Sports er et af verdens førende indenfor lys til løb. De har nogle af verdens bedste LED løbeveste, LED armlight, refleksveste osv..
Brands

Goodr

Goodr skaber fede og gode solbriller, der egner dig godt til løb og træning.
Brands

GripGrab

Grip Grab er en dansk leverandør af handsker og hovedbeklædning til løb og cykling i meget høj kvalitet
Brands

Injinji

Injinji er en Amerikansk strømpevirksomhed, der har specialiseret sig i de såkaldte tåsokker, som typisk bliver anvendt til løb. Injinis løbestrømper og tåsokker er i merinould, der sørger for at holde dine fødder tørre under alle forhold.
Brands

Inov8

Inov8 producere top kvalitets trailløbesko, minimalistiske løbesko samt Cross Training sko
Brands

Johaug

Johaug blev startet i 2012 af den olympiske atlet Therese Johaug.
Brands

Kari Traa

Kari Traa er både navnet på det populære sportsmærke og ikke mindst kvinden bag brandet. Som tredobbelt olympisk mester i freestyle ski, ved norske Kari Traa om nogen, hvilke egenskaber og kvaliteter skiundertøj bør have. Derfor er det heller ikke overraskende, at Kari Traa skiundertøj og uldundertøj i merino er blandt det mest efterspurgte hos skandinaviske skiløbere. For uanset om du vælger at sammensætte et sæt undertøj, eller om du nøjes med et par Kari Traa skiunderbukser eller en uldtrøje, så er du altid sikret den bedste kvalitet. Merinoulden har nemlig naturlige temperaturregulerende egenskaber, der holder din kropstemperatur i balance. Samtidig er ulden med til at transportere sveden væk fra kroppen, så du forbliver tør og komfortabel på pisterne.
Brands

Merrell

Merrell er et anerkendt amerikansk brand, der i mere end 30 år har leveret kvalitetssko til flere forskellige sportsgrene og udendørs aktiviteter. Merrells sko er særligt populære blandt trailløbere og løbere, som foretrækker natural running med en minimalistisk løbesko, der giver god kontakt til underlaget.
Brands

Miiego

Danske Miiego leverer nogle af markedets absolut bedste trådløse høretelefoner til løb. Særligt Miiego al3+ freedom er blandt de bedst solgte, tæt efterfulgt af Miiego Boom og Mirrhytme. Uanset hvilken model af Miiegos høretelefoner man vælger, er man sikret eminent lyd og lang batterilevetid samlet i et minimalistisk design. Alle modellerne er desuden wireless og kobles til din smartphone via Bluetooth.
Brands

Mizuno

Japanske Mizuno leverer nogle af markedets mest støddæmpende løbesko. De effektive sål- og hælkonstruktioner giver en unik landing under løb og sikrer en effektiv returenergi, der forbedrer din performance.
Brands

New Balance

New Balance har igennem 100 år været med til at præge løbebranchen med højkvalitets løbesko og -tøj. New Balance har altid leveret løbesko til topatleter verden over. Deres fokus er en blanding mellem højfuntionelle og tekniske egenskaber blandet med fashion looks.
Brands

Nike

Nike er verdens største sportsbrand. De producere løbesko og tøj til verdens allerbedste atleter. Deres løbestyles er af høj kvalitet med et unikt design
Brands

Odlo

Norske Oldo er et populært sportsmærke, der er særligt kendte herhjemme for sit lækre løbetøj og vindtætte løbejakker. Odlos løbetøj er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, så du sikres god åndbarhed og effektiv svedabsorbering under træning.
Brands

ON

Vi forhandler ON løbesko til dig, der er på udkig efter et par lette løbesko, der stadig giver et eksplosivt afsæt og en skyblød landing. Løbeskoene fra ON Cloud Running produceres med en unik, skridsikker og slidstærk ydersål, samt med en stødabsorbering, der nedsætter belastningen under løb og træning. Med et par af ON Runnings løbesko er dine fødder klædt godt på til din næste løbetur. Alle ON’s modeller har individuelle egenskaber, som egner sig til forskellige aktivitetsniveauer og løbeunderlag. Du kan læse mere om kendetegn og fordele på hver enkelt sko fra ON Cloud, når du klikker dig ind på et hvilket som helst produkterne her på siden.
Brands

Oofos

Oofos designer og udvikler sko, der hjælper dig med at restituere efter dine træninger. De har udviklet et skummateriale, der absorbere stød 37% mere end normalt skum, og i en kombination af den god støttende sko og dette materiale, kommer du hurtigere gennem din restitution. 
Brands

Pearl Izumi

Brands

Pro-Tec

Pro-Tec Athletics har siden 1991 specialiseret sig i at designe og udvikle support- og massage produkter, der hjælper sportsudøvere, med støtte, restituere og yde sit bedste.
Brands

PurePower

PurePower er en dansk virksomhed, der er en af Nordens førende inden for sportsernæring, med over 30 års erfaring med udvikling af ernæringsprodukter. De står for at levere høj kvalitet energi produkter til hverdagens sportshelte. Desuden er PurePower ISO22000 certificeret.
Brands

Reebok

Reebok er et engelsk fra der siden 1958, har produceret og udviklet produkter til sportsudøvere. Det er senere også blevet et populært fashion brand.
Brands

SACKit

SACKit er dansk design, som skiller sig ud. De skaber multifunktionelle livsstilsprodukter i høj kvalitet og eksklusivt dansk design. Et SACKit-produkt er et produkt, som du bliver glad for i årevis! De går nemlig aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet i deres designs.
Brands

Salomon

Salomon er et fransk mærke der laver nogle af de mest funktionelle løberyksække i verden. Find et bredt udvalg af løberygsække til transport løb, til ultraløb både med og uden væskeblære
Brands

Saucony

Amerikanske Saucony er verdens ældste løbeskosmærke. De har fokus på komfort, funktionalitet og innovation.
Brands

Saysky

SAYSKY er et dansk mærke med rødder i det københavnske løbemiljø. De producere højkvalitets beklædning til løb og triathlon i et casual og urbant look.
Brands

Select

Select er en dansk virksomhed fra 1947, der blev grundlagt af den danske fodbold landholdsmålmand Egil Nielsen. I starten lavede Select håndsyet fodbolde, og var bl.a. virksomheden bag de 32-felters bolde, som stadig idag, bruges i bl.a. håndbold og fodbold. Select har efterfølgende udviddet deres produktsortiment til bl.a. sportsplejemidler, målmandshandsker, støvler og sko, træningsudstyr samt beklædning.
Brands

SmellWell

Brands

Sporcks

Sporcks er et spansk band der producerer sportsstrømper til bl.a. løb, skiløb, cykling.
Brands

Suunto

Suunto laver håndlavede sportsure til løb, cykling, dykning og outdoor. Alle deres ure er af høj kvalitet, elegant design og med brugervenlige funktioner der dækker et hvert behov i din træning
Brands

TOPO

TOPO er et amerikansk brand der har specificeret sig at udvikle fodformet løbesko, der er med til at give forfoden mere plads.
Brands

Ultimate Direction

Et af verdens førende mærker inderfor løbeveste, løberygsække og væskebælter.