runners lab – Saysky

Køb SAYSKY løbetøj og træningstøj til triathlon til herre og dame

SAYSKY er et dansk mærke med rødder i det københavnske løbemiljø. De producere højkvalitets beklædning til løb og triathlon i et casual og urbant look.

Varer fra Saysky

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Brug
Sortering

SAYSKY forener dansk mentalitet og kvalitet i ét stærkt brand til løb og triathlon

Danske SAYSKY er et lækkert kvalitetsmærke, der leverer professionelt løbetøj til aktive sportsudøvere på alle niveauer.

 

I vores sortiment finder du alt fra SAYSKY løbejakker og shorts, til sokker, tights og løbekasketter. Du finder også et stort udvalg af lækre overdele i åndbare kvalitetsmaterialer, der effektivt transporterer sveden væk fra kroppen og holder dig tør og komfortabel under hele dit træningspas.

 

Prøv f.eks. en af SAYSKY’s populære singletter til triathlon, hop i en langærmet t-shirt eller hold varmen i en af deres behagelige hoodies på køligere dage. 

 

Kombinér din overdel med et par SAYSKY 2 in 1 løbeshorts, tights eller bukser, og mærk forskellen fra andre mærker på egen krop.

Med rødder i det københavnske løbemiljø, kendetegnes SAYSKY træningstøj ved urbane og skandinaviske designs i topkvalitet. SAYSKY henvender sig til sportsudøvere på alle niveauer og har opnået stor popularitet særligt blandt løbere og triatleter.

 

Med fokus på pasform, materialer og åndbarhed, forbedrer SAYSKY din løbeoplevelse og dermed din performance.

 

Du finder hele vores udvalg og alle vores tilbud på SAYSKY løbetøj, jakker, tank tops og meget mere herunder: