runners lab – Salomon

Salomon sko og vandrestøvler til dame og herre

Salomon er et fransk mærke der laver nogle af de mest funktionelle løberyksække i verden. Find et bredt udvalg af løberygsække til transport løb, til ultraløb både med og uden væskeblære

FILTRER PRODUKTER

Vis filtre

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Brug
Hældrop
Løbestil
Sorter efter:
Varer fra Salomon

Kvalitets trailsko og vandrestøvler fra Salomon

Salomon er et anerkendt fransk mærke, der laver nogle af de mest funktionelle løberyksække i verden. Derudover laver de gode vandrestøvler og trailsko til både mænd og kvinder.

Salomon er er et mærke, der har stort fokus på outdoor sports, og producerer derfor produkter, som tillader forbrugeren at nyde sin aktive livsstil uden problemer. Deres produkter er nemlig produceret til at kunne yde det maksimale i udfordrende terræn, såsom på bjergtoppe eller i skoven.

Salomon inviterer alle samme til “leg” gennem deres motto: “Comitted to play responsibly”. Dette går ud på at invitere alle, der har lyst, til at lege og være aktive udenfor sammen med dem, hvilket også kommer til udtryk i deres produktsortiment. 

Hvis du elsker at gå lange tur i udfordrende terræn, så er det vigtigt, at du har det rette fodtøj på. Det er noget, som de går meget op i, hvorfor Salomons vandresko er produceret til at kunne klare og være modstandsdygtig overfor alle slags udfordringer og terræn.

Med Salomons sko til dame og herre får du derudover også nogle sko og støvler, der både er åndbare og vandtætte. De sørger for, at du ikke bliver våd og kold på dine vandre- eller trekkingture. Derudover sidder Salomons vandrestøvler til dame og herre rigtig godt på dine fødder, så du undgår unødige vrid, når du går på udfordrende underlag.

Salomon jakker og tasker til hele året

Udover Salomon støvler og trailsko, så har vi også et stort udvalg af jakker, mellemlag, tasker og andet udstyr, du kan bruge til dine vandre- eller trekkingture.

Det er vigtigt at være klædt godt på fra inderst til yderst, når du skal på vandreture. På den måde undgår du at blive kold og våd, når vejret ikke helt er med dig. Du finder et bredt udvalg af Salomon vandrestøvler til trekking og løberygsække til transportløb og til ultraløb både med og uden væskeblære her på siden.