runners lab – Odlo

Odlo løbetøj og skiundertøj til dame og herre i topkvalitet

Norske Oldo er et populært sportsmærke, der er særligt kendte herhjemme for sit lækre løbetøj og vindtætte løbejakker. Odlos løbetøj er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, så du sikres god åndbarhed og effektiv svedabsorbering under træning.

Varer fra Odlo

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Brug
Sortering

Hold dig varm med dine nye Odlo jakke eller vest

Når du løber eller træner udendørs, er det vigtigt, at kroppen holdes tør og varm. Med denne Odlo Thermic løbejakke er du klædt godt på i de kolde omgivelser – for med jakkens unikke membran og isolerende egenskaber transporteres sveden effektivt væk, samtidig med at du opnår en optimal temperaturregulering.

Men det er ikke kun dit valg af løbejakke, der er afgørende for, at kroppen holdes tør og temperaturen i balance. I mange tilfælde er det nødvendigt også at iklæde sig ordentligt løbeundertøj. 

Odlo Evolution Warm er en af de absolut bedste langærmede undertrøjer, man som sportsudøver kan få. Lavet i fleksible materialer og med exceptionel pasform, tillader undertrøjen dig at præstere på maximum, samtidig med at huden kan ånde og sveden transporteres væk. 

Odlo Evolution warm er særligt populær blandt norske langrendsløbere på eliteplan, og kombineret med en af Odlos løbejakker opnår du som løber de bedste forudsætninger for træning i kolde temperaturer.

Og nu du er ved at klæde dig godt på, kan du med fordel undgå kolde øre og forfrysninger i panden med dette Odlo pandebånd eller denne Odlo løbehue.

Oldo skiundertøj til herre og dame

Med Norske rødder er det ikke overraskende, at Odlo sidder godt på markedet, når det kommer til levering af skiundertøj. Odlos baselayers er designet efter deres specifikke formål, og både design og materialer sørger for, at du holdes komfortabel og varm på pisterne. Prøv f.eks. Evolution Warm eller Odlo Light Performance, der begge anvendes af professionelle skiløbere og som svedundertrøje til løb og cykling af sportsudøvere på eliteplan.

Shop Odlo online eller i vores fysiske butikker

Som deres motto slår fast, bestræber Oldo sig altid på at være et skridt foran. Kun det bedste er godt nok, og med Odlo tøj er du altid klædt godt og optimalt på, uanset hvilken sport du dyrker.

Er du i tvivl om, hvilken undertrøje, løbejakke eller vest, der bedst opfylder dine behov, ønsker og krav, står vores team af eksperter altid klar til at hjælpe dig i butikken. Du kan også læse mere om tøjets egenskaber og kvalifikationer, når du klikker dig ind på hvert enkelt produkt her på siden.