runners lab – Miiego

Miiego trådløse høretelefoner

Danske Miiego leverer nogle af markedets absolut bedste trådløse høretelefoner til løb. Særligt Miiego al3+ freedom er blandt de bedst solgte, tæt efterfulgt af Miiego Boom og Mirrhytme.

Uanset hvilken model af Miiegos høretelefoner man vælger, er man sikret eminent lyd og lang batterilevetid samlet i et minimalistisk design. Alle modellerne er desuden wireless og kobles til din smartphone via Bluetooth.

FILTRER PRODUKTER

Vis filtre

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Sorter efter:
Varer fra Miiego

Al3+ freedom sport headset til kvinder og mænd

Det er forskelligt fra person til person hvilken type hovedtelefon, man foretrækker. Hvor nogen finder det mest behageligt at løbe og dyrke sport med de lidt større on ears, tyer andre til de små, ergonomiske earbuds.

 

Miiego Al3+ freedom er imidlertid en god mellemløsning mellem de to. Designet minder om det klassiske headset, hvor ørepuden sidder på selve øret, mens det korte neckband sørger for et sikkert og komfortabelt fit under løb og træning.

Miiego Mirrhythm – trådløse in ear høretelefoner til sport

Er man ikke til on ear høretelefoner, er Miiego Mirrhytme earbuds et godt alternativ. Mirrhytme er små, in ear hovedtelefoner med fremragende lyd, kraftig bas og skarp diskant, der sidder godt og sikkert i øret. Har man små øregange, kan øredutterne skiftes til en af de tre andre størrelser, der følger med ved køb.

 

Mirrhytme er oplagt til sport og træning, men hovedtelefonerne er også et godt valg, hvis man søger efter kvalitetslyd til dagene på farten, i skolen eller på kontoret. De wireless earbuds er diskrete i størrelse og design, og de er derfor lette at smutte i lommen eller tasken på vej ud ad døren.