runners lab – Merrell

Merrell sko og løbesko til dame og mænd

Merrell er et anerkendt amerikansk brand, der i mere end 30 år har leveret kvalitetssko til flere forskellige sportsgrene og udendørs aktiviteter. Merrells sko er særligt populære blandt trailløbere og løbere, som foretrækker natural running med en minimalistisk løbesko, der giver god kontakt til underlaget.

Varer fra Merrell

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Brug
Hældrop
Løbestil
Sortering

Populære Merrell sko til trail og terræn

Som brand er Merrell primært kendte for sine vandrestøvler og løbesko til natural running. Men med over 50 millioner solgte par, er Merrell Moab Flight til både dame og mænd blandt verdens mest populære trailsko.

 

Skoen har med sin unikke sål et solidt greb i underlaget, uanset om det er tørt eller vådt. Komforten er i top, og med den rette stødabsorbering egner Moab Flight sig til de fleste former for terræn.

Udover Moab er Merrell Vapor Glove 4 og Merrell Trail Glove 5 blandt mærkets bedst solgte løbesko. Disse modeller er designet ud fra Merrells unikke barefoot princip, der giver en følelse af at løbe og træne uden sko.

Merrell barefoot running giver en naturlig følelse af underlaget 

Merrells barefoot sko er lavet ud fra den filosofi, at dine løbesko ikke må begrænse fodens naturlig bevægelsesmønster. Filosofien kommer bl.a. til udtryk i løbeskoenes minimalistiske design og deres bløde, fleksible materialer, der giver en dynamisk oplevelse under træning.

 

Derudover slutter den fodformede sko naturligt til, og både dit afsæt og landing vil føles anderledes, men mere naturlig under løb. 

 

For mange vil Merrell barefoot være en løbesko, der kræver tilvænning – men når først tilvænningen er sket, og man har mærket Merrell barefoots kvaliteter på egne fødder, kommer skoen til at føles som det eneste rigtige fodtøj.

Brug Merrell fodtøj til hverdag og gang

Det er ikke kun til løb og træning, at Merrells barefoot sko er gode. Mange bruger også modellerne som sneakers eller som lette gåsko i hverdagen – og med god grund. 

 

Den bløde sål og den naturlige bevægelsesfrihed giver en komfortabel sko, man let kan have på i mange timer ad gangen, uden man føler sig tynget eller generet. Derudover sørger de åndbare materialer for, at skoen ikke bliver våd og fugtig, og at dine fødder holdes tørre hele dagen igennem.

Shop Merrell løbesko og tilbud online og i vores fysiske butik

Hos os forhandler vi Merrell løbesko, herresko og trainers både på vores webshop og i vores fysiske butik. Vores udvalg dækker over flere af Merrells sko til både damer og mænd, og indimellem findes der også en række gode tilbud på udvalgte Merrell løbesko.

 

Er du i tvivl om hvilken model, der bedst opfylder dine ønsker og behov, så står vores team af erfarne løbespecialister altid klar med kyndige råd og vejledning.