runners lab – Injinji

Injinji løbestrømper og tåsokker i merinould

Injinji er en Amerikansk strømpevirksomhed, der har specialiseret sig i de såkaldte tåsokker, som typisk bliver anvendt til løb. Injinis løbestrømper og tåsokker er i merinould, der sørger for at holde dine fødder tørre under alle forhold.

Varer fra Injinji

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Brug
Sortering

Tåsokker til løb fra Injinji

Tåstrømperne fra Injinji sørger for at give din tæer frihed til at bevæge sig i sin naturlige stilling indeni dine sko, når du fx løber eller er på hikingtur. Injinji strømperne er naturligt designet til dine fødder, så det faktisk ikke føles som om, at du har strømper på.

Sokker med tæer har nemlig de fantastiske egenskaber, at de giver dine tæer lov til at sprede sig på naturlig vis, hvilket muliggør endnu større stabilitet og større komfort for dine fødder.

Injinis patenteres strømper med tæer tilbyder nemlig innovativ, begrænsningsfri bevægelse for dine fødder og tæer. Derudover elimenerer Injinjis sokker også forekomsten af hud på hud friktion, som er én af de primære årsager til vabler mellem tæerne.

Injinni løbestrømper og tåstrømper til voksne

Blandt Injinis udvalg af løbestrømper og sokker med tæer finder du både almindelige ankelsokker, knæstrømper og footies – alle med separate tæer. 

Noget af det helt unikke ved Injinji løbestrømperne er det materiale, som de er lavet af. Alle strømper er lavet af noget af det fineste Australske merinould, som både er temperaturregulerende, fugtafvisende og lugtfri. Derudover så er tåsokkerne udstyret med en speciel fibre ved tæerne, der sørger for at lede fugt væk fra tæerne, så du får den bedste komfort ved at bære strømperne under træning. 

Se vores store udvalg af Injinji tåsokker her på siden.