runners lab – CEP

CEP løbestrømper, tights og sleeves med kompression

CEP er et af markedets førende leverandører af kompressionsstrømper og løbetøj med kompressionsegenskaber. Løbestrømper fra CEP fås bl.a. med gradueret kompression og ekstra støtte om achillessenen, hvilket gør dem perfekte til langdistanceløb og triathlon.

Varer fra CEP

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Sortering

CEP kompressionsstrømper til herre og dame

Løber man meget, eller træner man ofte ved høj intensitet, kan kompressionssokker være en god investering. Ikke alene stabiliserer CEP strømperne musklerne og øger blodcirkulationen i benene, de hjælper også med at forbedre din restitutionstid.

 

Blandt de mest populære CEP kompressionsstrømper finder du de korte CEP 3.0 run socks, der yder ekstra støtte ved ankelleddet. 

 

Er du ikke til de korte strømper, er disse CEP Pro+ Run Ultralight et fantastisk alternativ, der egner sig særdeles godt til løb i varmere temperaturer.

 

Alle CEP kompressionsstrømper er lavet med anatomisk fodpolstring og ekstra flade tåsøm, der mindsker risikoen for vabler. Materialerne er naturligvis åndbare og svedregulerende, så du undgår fugtige fødder under løb og træning.

 

Du finder hele vores udvalg og alle vores tilbud på CEP strømper med kompression herunder.

De bedste løbetights fra CEP

Ligesom deres løbesokker, er CEP’s tights populære blandt løbere og triatleter. Med CEP Recovery Tights øges blodcirkulationen efter træning, så du hele tiden får pumpet friskt, iltet blod ud til musklerne. Dette medvirker at restitutionstiden forbedres, så du hurtigere er klar til næste løbetur.

CEP sleeves giver kompression til lægmusklen 

Med CEP Calf Sleeves ydes kompression direkte på lægmusklen. CEP sleeves kan anvendes af alle uanset sportsgren, men passer især perfekt til dig, som er triatlet, langdistanceløber eller udholdenhedsatlet.

 

CEP sleeves fås til både mænd og kvinder.