runners lab – Bula

Bula skiundertøj og tilbehør til skisport

Bula er et Canadisk skisportsbrand, der producerer tilbehør og tøj til skisport, herunder bl.a. skiundertøj, huer, vanter og strømper i merinould.

Det Montreal-baserede tøjbrand har eksisteret siden 1983 og blev startet af to amerikanske skientusiaster, der lod sig inspirere af øen Fiji, da de skulle finde på et navn til mærket. “Bula Bula” betyder nemlig “Goodlife, Health, and Happines” på Fiji.

Varer fra Bula

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Køn
Sortering

Bula tøj og tilbehør med merinould

Bula er et af vores bedst solgte skiundertøjsmærker, og vores erfaring siger, at vores kunder bruger produkterne fra Bula både til løb, cykling og skiløb. 

De fleste af Bulas produkter er lavet af dejligt blødt merinould, som stammer fra bæredygtige produktioner fra Australske får. 

Merinould har bl.a. den fantastiske egenskab, at den holder dig varm uanset aktivitetsniveau. Derudover bliver merinould ikke vådt og så er det antibakterielt, hvilket vil sige, at det ikke kommer til at lugte af sved.

Bula base layer, sokker, underbukser, huer og vanter

Blandt Bulas sortiment af varer finder du et udvalg af skiundertøj, base layer, t-shirts, huer, pandebånd, vanter og strømper, som alle er lavet i et materiale velegnet til sport. 

Bulas skiundertøj og løbetøj er noget af det mest tekniske sportstøj, der findes, og vil uden tvivl blive en fast del af din aktive garderobe, når først du har prøvet det en gang.