runners lab – Brooks

Brooks løbesko og løbetøj

Brooks er et anerkendt, amerikansk løbemærke, der producerer professionelt løbetøj og løbesko til mænd og kvinder. Brooks har eksisteret siden 1914, men har kun produceret løbesko siden 1970.

FILTRER PRODUKTER

Vis filtre

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Hældrop
Sorter efter:
Varer fra Brooks

Brooks løbesko – med fokus på design og innovation

I 1970 udvidede Brooks sit sortiment med løbesko. I designprocessen havde de stor fokus på at lave løbesko med innovative løsninger, hvilket de også gjorde med stor succes. De introducerede bl.a. flere teknologier, som anvendes i mange løbesko i dag. 

I dag er Brooks et meget anerkendt mærke inden for løbesko og det med god grund. Deres forståelse for, hvordan kroppen bevæger sig, når man løber, og hvordan de har inddraget denne viden i deres design, er netop grunden til, at de i dag har en plads øverst i markedet. 

Designet på Brooks’ løbesko kommer nemlig ikke fra ingenting. Designet er skabt efter at løbeeksperter har tilbragt tusindvis af timer i laboratoriet for at nærstudere, hvordan kroppen bevæger sig, når man løber. Disse observationer er blevet inddraget i designet, så der er blevet skabt løbesko, der passer til alle løbere.

Køb Brooks løbesko og løbetøj online

Hos os forhandler vi Brooks’ løbesko og løbetøj både online og i vores fysiske butik, som kan anvendes på både elite- og konkurrenceplan, samt til daglig træning og motion.

Alle vores produkter fra Brooks er nøje udvalgte efter kvalitet og egenskaber, og vores sortiment rummer flere af mærkets mest populære løbemodeller. 

Uanset om du er på udkig efter Brooks løbesko til kvinder med neutral løbestil, eller løbetøj til mænd med god pasform og optimale, svedtransporterende egenskaber, så kan du finde det her. 

Har du brug for råd og vejledning, står vores hold af kyndige eksperter altid klar til at hjælpe.

Brooks er specialister inden for sit felt og har opnået sin position på markedet ved at udvikle og producere innovativt løbetøj og løbesko med kvalitet og komfort i højsædet. 

Blandt de mest populære modeller finder du Brooks Ghost, Brooks Adrenaline og Brooks Glycerin