runners lab – Altra

Altra

Altra er et populært amerikansk sportsmærke, der er særligt kendte for sine løbesko og trailsko til både herre og dame. Med et udtalt fokus på pasform og stødabsorbering, er Altras trail- og løbesko ideelle til dig, der løber langdistance på vejene, eller som træner i kuperet terræn.

FILTRER PRODUKTER

Vis filtre

FILTRER PRODUKTER

filtrering

filtrering

Brands
Størrelse
Køn
Hældrop
Sorter efter:
Varer fra Altra

Fodformede løbesko og gåsko fra Altra til trail, langdistance og hverdagsbrug

Med et par løbesko fra Altra til mænd eller kvinder, får dine fødder de bedste forudsætninger, samtidig med at du mindsker risikoen for belastningsskader i krop og ben.

Altra skiller sig ud på deres fodformede sko

Altra arbejder med den filosofi om, at alle deres sko skal kunne bæres så naturligt og skånsomt som muligt. De har derfor udviklet deres sko med en fodformet tåboks og 0 mm drop, der giver fødderne en naturlig fodstilling. 

Den fodformede tåboks på Altras løbe- og gåsko gør det muligt for tæerne af brede sig, som de ville gøre, hvis de var bare. På den måde bliver den naturlige balance og styrke, som man har i tæerne, udnyttet på bedst mulig vis. 

Alle sko er også lavet med 0 mm drop, hvilket gør, at fødderne lander fladt på mellemfoden, hvilket giver en naturlig stødabsorbering.  

Gåsko og løbesko fra Altra til dame og herre

De fleste af Altras sko har et dæmpet og simpelt design, der gør, at de også sagtens kan anvendes til gang og almindeligt hverdagsbrug.

Hos os forhandler vi flere af Altras populære løbesko. Er du i tvivl om, hvilken model, der bedst egner sig til din træningstype, står vi altid klar med råd og vejledning.