16.01.2023

20230118_085359

Anmeldelse Brooks Hyperion Max

Hyperion Max

Hyperion Max er en helt ny løbesko i Brooks Hyperion serien,  som indeholder teknologier fra både Hyperion Elite og Hyperion Tempo, hvilket er med til at skabe en unik træningssko, der både kan bidrage til fart og som samtidig kan tygge en masse kilometer.


Med Brooks DNA Flash-skum i mellemsålen får du i Hyperion Max et superskums materiale der giver et eminent energiafkast uanset hastighed. Skoen har ikke en carbonplade, som Hyperion Elite, men med Brooks Rapid Roll-teknologi er det alligevel nemt at sætte farten op i løbeskoen. Løbere vil uden tvivl have nemt ved at opretholde et højt tempo i Hyperion Max, samtidig med at man vil beskytte kroppen grundet den tykkke mellemsål.


Udover skoens spændende mellemsål har Brook's brugt en 3D Fit Print-overdel, der giver en super balance mellem komfort og ydeevne, hvilket sikrer et sikkert hold, selv ved høje hastigheder og og på lange træningsture.


Ydersålen, er som resten af ​​skoen, designet til at skabe en letvægts tempo træningssko. Det tynde lag gummi gør skoen super let, men er samtidig ekstrem holdbart, så du kan løbe mange kilometer i skoen, selv på hårde underlag.

Konklusion

Hyperion Max er en super spændene nyhed fra Brooks, der leverer den hurtighed, løbere har brug for for at gennemføre sine tempoture, samtidig med at den tilbyder alsidighed til de fleste typer af træningsture. Selvom der både findes Hyperion Elite og Hyperion Tempo, har Hyperion Max bestemt sin berettigelse. Hvor Hyperion Elite er en carbon løbesko designet primært til dine konkurrencer og Hyperion Tempo til de helt hurtige intervalpas, så er Hyperion Max til dig der ønsker eb meget alsidig og hurtig træningssko, der beskytter kroppen mod kraftige stød fra de hårde underlag.  Personlig syntes jeg det er en af de mest spændene løbesko på markedet lige nu. Den sidder virkelig godt på foden, og føles næsten ligesom mine Hyperion Elite. Kan dog godt mærke at den ikke har en carbon plade, da den ikke føles helt så stiv, så skal man løbe rigtig stærkt vil jeg stadig anbefale Hyperion Elite. Til gengæld føler jeg mindre træthed i fødder, underben og hofter når jeg løber i Hyperion Max, hvilket for mig gør den til min fortrukne træningssko, når jeg skal løbe stærkt. Rapid Roll-teknologien fungere super godt, og giver virkelig en følelse af fremdrift og giver en lethed i ens løb.

Mit eneste kritik punkt er at de godt kunne have puttet endnu mere af det fantastiske DNA Flash materiale i mellemsålen, så man virkelig ville få følelsen af MAX støddæmpning. Men det er jo altid en balance gang, da det også ville have gået ud over vægten på skoen.

Så mangler du en let mængdetrænings løbesko, til dine hurtige træningsture, lange ture med tempoblokke, samt til de helt hurtige intervaller, kan jeg varmt anbefale den nye Brooks Hyperion Max.

Detaljer om skoen:

  • Vægt: 188 gram dame og 221 gram herre
  • Hældrop: 8mm
  • Underlag: Asfalt, fortov og grus
  • Neutral løbesko (men ret stabil, så en overpronations løber ville også kunne bruge den)
  • Normal bredde

Køb Brooks Hyperion Max Dame