Black friday

Black Friday 2022

Du kan allerede nu begynde at glæde dig til Black Friday 2022 hos Runners Lab. 

Vi er allerede i fuld gang med at forberede Black Friday med en masse gode tilbud på løbesko, løbetøj, løbeure, løbebriller, gåsko og meget meget mere. 

Der vil bl.a. være  gode tilbud på løbesko fra New Balance, Asics, Brooks, Saucony, ON, Mizuno, Altra og Inov8, samt løbetøj fra Fusion, Odlo, Saysky, Kari Traa, Casall, CEP og 2XU. Du finder ligeledes en masse tilbud på diverse tilbehør fra mærker som Airex, Deuter, GATO, Goodr, Grib Grab, Miiego og SACKit. 

Er du klar til, at de sorte tilbud bliver rullet ud d. 25. november 2022?

Black Friday tilbud hos Runners Lab

Glæd dig til d. 25. november 2022, for der ruller vi vores stærkeste tilbud ud på løbesko, løbetøj, gåsko og meget meget andet. 

Vi kommer ikke til at afsløre endnu, hvad tilbuddene kommer til at være, men følg med her på siden, for det er her vi kommer til at afsløre de gode tilbud, når vi nærmer os dagen. 

Men vi skal nok love dig, at det bliver gode tilbud, som du ikke vil gå glip af!

I år løber Black Friday allerede af stablen fra fredag. 25. november 2022 kl. 00.00 på vores webshop, og i vores fysiske butik fra kl. 8.30 til kl. 21.00.

Historien bag Black Friday

Black Friday er en amerikansk tradition, der falder dagen efter den amerikanske helligdag: Thanksgiving Day, som er den vigtigste amerikanske højtid på året. Thanksgiving Day falder altid den fjerde torsdag i november, hvorfor Black Friday altid falder dagen efter. Det er denne dag, der indleder årets store julehandel i USA. 

Forklaringen bag Black Friday kan imidlertid spores tilbage til 1960’ernes Philadelphia, hvor fredagen efter Thanksgiving er beskrevet som ekstra travl og med sort af mennesker i butikkerne. En anden forklaring på dagen er, at mange butikker bløder røde tal i regnskabet fra januar til november, men netop efter Thanksgiving begynder tallene at blive sorte igen.

Konceptet er oprindeligt startet hos de fysiske butikker i USA, og har siden bredt sig til Europa, heriblandt Danmark, hvor Black Friday mest af alt er en online begivenhed.

Hvornår er det Black Friday i Runners Lab?

I år løber Black Friday allerede af stablen fra fredag. 25. november 2022 kl. 00.00 på vores webshop, og i vores fysiske butik fra kl. 8.30 til kl. 21.00.