Løbesko

Køb dine nye løbesko hos Runnerslab.dk, her finder du et bredt udvalg af kvalitets løbesko til både mænd og kvinder. Du finder et godt udvalg i mærkerne Brooks, New Balance, Nike og Mizuno. Vi har ofte løbesko på tilbud, så hvis det ikke er vigtigt med den nyeste model, er der penge at spare. Vi har på alle løbesko oplyst præcise detaljer om skoen så det er let at se om løbeskoen passer til din løbestil. Vi ved det kan være svært at finde den rette sko på nettet, derfor opfordrer vi dig til at kigge på din egen fod inden du køber en løbesko, medmindre du tidligere er blevet løbetestet eller du har gode erfaringer med en bestemt type løbesko. 


Tips til valg af den rigtige løbesko.

Tag strømperne af og stil dig op med lige vægt på begge fødder, og vurder din egen fodstilling:

Har du en lav svangbue (platfodet) skal du vælge en løbesko som er til kraftig overpronation

Har du en normal svangbue skal du vælge en løbesko som er til let overpronation eller en neutral løbesko

Har du en høj svangbue skal du vælge en neutral løbesko


Alle vores løbesko er fra øverste hylde når vi snakker om kvalitet. Vi har både løbesko til kvinder og herre, som passer både motionisten og eliteløberen, for uanset om du er rutineret løber eller begynder er det utroligt vigtigt at have en god løbesko, da dette er fundamentet for at man får en god løbeoplevelse. 


Ude i venstre side kan man præcisere sin søgning, på feks. mærke, størrelse, køn, løbestil og brug. Dette gør er at du hurtigt og nemt kan finde frem til den løbesko som passer præcis til dig og din løbestil.

TILMELD DIG RUNNERS LAB'S
NYHEDSBREV

Vilkår og sikker betaling Levering Om os Runners Lab - Trianglen 3 - 2100 København Ø - Tlf: 35 42 42 30 - CVR: 33884893