Jakker og Veste

Runners Lab tilbyder et bredt udvalg af kvlitets løbejakker og veste til både herre og damer. Løbejakker og veste sælges hele året rundt alt efter tykkelse og foring. Vi har alt fra den klassiske skaljakke/vest som har en høj vindbeskyttende og vandafvisende egenskab, til varme softshell og primaloft jakker der passer perfekt til efterår/vintersæsonen. Udover at vores udvalg af løbejakker og løbeveste er af høj kvalitet, så har de også et lækkert design og en god pasform. Man skal altid huske at når man køber en løbejakke eller løbevest, uanset om det er en tynd vindjakke eller en kraftig vinterløbejakke, så kræver det at man har et godt baselayer indenunder, i enten kunststof (polyester, polyamid) eller merino uld. For hvis ikke man har det vil selv den varmeste løbejakke ikke kunne forhindre at du bliver kold på dine løbeture. Vi fører mærker som bla. Odlo, Kari Traa, Nike, Saysky og Fusion.

Du kan ude i venstre side præcisere din søgning på mærke, køn, farve og årstid. Under hver enkelt produkt kan du trykke på en størrelsesguide fra hver enkelt producent, så du nemmere finder netop din størrelse.

TILMELD DIG RUNNERS LAB'S
NYHEDSBREV

Vilkår og sikker betaling Levering Om os Runners Lab - Trianglen 3 - 2100 København Ø - Tlf: 35 42 42 30 - CVR: 33884893